Ontdek de Nissan X-Trail

De Nissan X-Trail is terug. En hoe! De X-Trail combineert het strakke design van een crossover met de mogelijkheden van een SUV. Zo ben je op alles voorbereid. Denk aan de opvallend grote opbergruimte, mogelijkheden voor extra zitplaatsen en de nieuwste technologieën. Ga jij het avontuur aan?  

Brochure en prijslijst Nissan X-Trail

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Nissan X-Trail? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Ervaar het zelf bij Stern

Is de Nissan X-Trail precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar.

Ruimte voor elke avonturier

De Nissan X-Trail geeft plezier aan het hele gezin. Met zijn drie rijen heb je zelfs ruimte tot zeven personen. Wil je niet klimmen om de derde rij te bereiken? Dan zit je met de X-Trail goed. Met het EZ Flex Seating System schuif je de tweede rij met één beweging naar voren. Hierdoor kom je gemakkelijk bij de achterste rij. Moet je veel spullen meenemen? Klap dan de tweede en derde rij in. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte. Zo kan jij elk avontuur aan.  

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan X-Trail

Is de Nissan X-Trail geschikt als gezinsauto?

De Nissan X-Trail is een SUV met veel binnenruimte en geschikt voor het hele gezin.

Is de Nissan X-Trail verkrijgbaar met automaat?

De Nissan X-Trail is verkrijgbaar met automaat. Je kiest daarbij uit twee typen: de DCT en de CVT.

Wat zijn de sterkste punten van de Nissan X-Trail?

De Nissan X-Trail is krachtig, sportief en comfortabel. De perfecte SUV. Hij is gemaakt voor het avontuur, maar voelt zich ook thuis in de stad.