Snel weg kunnen rijden in je nieuw auto uit voorraad en iedere maand dezelfde kosten voor je auto betalen? Het kan bij Nissan-dealer Stern. Ontdek hier onze voorraad modellen en ga voor private lease. Zo rijd je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.

Waarom een Nissan private leasen?

Bij private lease weet je iedere maand waar je aan toe bent. Je rijdt in een nieuwe Nissan, voor een vast bedrag per maand. In het leasebedrag zit alles inbegrepen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ontdek  bij Nissan-dealer Stern wat wij voor jou op het gebied van private lease  kunnen betekenen.  

Ontdek hoe je nieuwe Nissan rijdt tijdens een proefrit

Wil je ontdekken of de Nissan die je op het oog hebt voldoet aan je verwachtingen? Plan een proefrit. Pak wegen met bochten en hobbels om de schokbrekers te testen en ontdek of de auto lekker optrekt op de snelweg. Een afspraak plannen voor een proefrit kan eenvoudig via deze website.

Veelgestelde vragen over Nissan Private Lease

Welke Private Lease acties zijn er bij Nissan?

Wij hebben altijd scherpe private lease tarieven op onze Nissan modellen. Klik hier voor een actueel overzicht.

Welke kosten krijg ik nog bij Private Lease die niet in mijn contract vallen?

Je betaalt zelf de brandstof en eventuele bekeuringen. Wanneer je meer kilometers rijdt dan afgesproken in het contract kunnen deze in rekening worden gebracht.