Houd jouw Nissan in topconditie

Uiteraard wil je dat jouw Nissan in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Nissen door en door en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Nissan en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

Nissan onderhoud

Bij Nissan-dealer Stern weten wij hoe belangrijk je auto voor je is. Wanneer jouw auto toe is aan onderhoud, reparatie, of een APK wil je daar een betrouwbare partner voor. Stern staat als erkend Nissan-dealer voor je klaar. Tijdens de reparatie of onderhoud aan je auto maken onze vakkundige medewerkers gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om jouw Nissan te onderhouden. Zo houden wij je mobiel en garanderen wij een hoge kwaliteit.

YOU+Nissan: onze servicebeloften

Jij als klant van Nissan bent belangrijk voor zowel Nissan als Stern. Als het om het onderhouden van je auto gaat doen wij je een aantal beloften:  

Gratis e-check: Je auto wordt gratis gecontroleerd, voordat we ermee aan de slag gaan. Zo weet je wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten.  

Gratis vervangend vervoer: Terwijl wij aan je auto werken, houden we je mobiel. Boek je dit van tevoren dan zorgen wij voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren dan kun je ook wachten onder het genot van een kop koffie.  

Levenslange Nissan Assistance: Wij houden je, in het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, mobiel met Nissan Assistance. Bel ons en wij zorgen ervoor dat je je reis zo snel mogelijk weer kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-023 15 13 (vanuit het buitenland +31 205 16 20 26).  

Beste prijs-kwaliteit verhouding: Wij beloven de beste prijs-kwaliteitsverhouding. In onze offertes stemmen wij, waar nodig, de prijzen af op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.  

Ontdek alle YOU+Nissan voorwaarden hier

Hoe kunnen we je helpen?

Vervanging of reparatie

Bij Stern helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers. Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Stern heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.