Ga voor heel veel werkplaatsvoordeel bij Nissan-dealer Stern

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Dus is jouw Nissan binnenkort toe aan APK of onderhoud, dan is Stern de aangewezen plek. Om het een stukje voordeliger te maken hebben Nissan en Stern geregeld scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kan je weer met een gerust gevoel de weg op.

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Nissan werkplaatsacties

Dacia_Aircocheck_visual_2021

Gratis aircocheck


De airconditioning zorgt niet alleen voor de perfecte temperatuur in je auto, ook zorgt het systeem ervoor dat je kan genieten van een frisse, schone lucht en kan het hooikoortsklachten verminderen. Doe daarom nu de gratis aircocheck voor jouw voertuig!

We controleren gratis de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Wij kennen je Nissan namelijk als geen ander.

auto-zomercheck-nissan

Zomercheck


Een grote kans dat een autovakantie of een dagtrip er weer in zit deze zomer. Jouw Nissan is dan van belang! Laat hem daarom voor slechts € 14,95 controleren tijdens de Zomercheck op 10 vitale punten. 

Ben/wordt je lid van Nissan + Card? Dan is de Zomercheck zelfs gratis! Zo ga je in de zomer zeker voorbereid op weg.

Nissan_+_Kaart_-_page_image

Gratis Nissan+ Card bij onderhoud


Wil jij gebruik maken van alle voordelen die de Nissan+ Card biedt? Denk daarbij aan gratis APK, wintercheck, ruit- & bandenreparatie, vloeistoffen bijvullen en veel meer

Ontvang dan deze maand bij onderhoud aan je auto een gratis Nissan+ Card ter waarde van € 179,95!

stern-overig (9)

Gratis Nissan systeemcheck


Veiligheid staat voorop! Een langere periode je auto niet door een officiële Nissan-garage onderhouden? Dan heeft de software en het elektrisch systeem in de auto waarschijnlijk een achterstand. Dit moet up-to-date blijven zodat je auto veilig is én blijft. Wij voeren een gratis systeemcheck voor je uit zodat je precies weet of er storingen zijn of software updates gedaan moeten worden.  

Distributieriem_2_-_page_image

15% Korting op het vervangen van de distributieriem


Wanneer je distributieriem niet tijdig wordt vervangen, kan je motor ernstige schade oplopen. Is jouw distributieriem aan vervanging toe? Wij controleren je distributieriem en geven je nu 15% korting op het vervangen van de distributieriem. Zo zorgen we ervoor dat je weer veilig de weg op kan!

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Nissan in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Nissan. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!