Ga voor heel veel werkplaatsvoordeel bij Nissan-dealer Stern

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Dus is jouw Nissan binnenkort toe aan APK of onderhoud, dan is Stern de aangewezen plek. Om het een stukje voordeliger te maken hebben Nissan en Stern geregeld scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kan je weer met een gerust gevoel de weg op.

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Nissan werkplaatsacties

Stern - ruitenwissers - page image

20% korting op nieuwe ruitenwissers


Goed zicht is van groot belang, zeker in de winter met veranderende weersomstandigheden. Daarnaast slijten je ruitenwissers sneller in de winter door veelvuldig gebruik en vorst. Daarom krijg je bij een APK of een kleine of grote beurt 20% korting op de aanschaf van nieuwe ruitenwissers. Maak een werkplaatsafspraak voor november of december en profiteer!

Werkplaats-Stern-29

20% korting op een nieuwe accu


Afgelopen zomer hebben we veel extreem warme dagen gehad en met warm weer slijt een accu extra hard. Helaas merk je het pas in de winter wanneer een accu niet goed meer functioneert. De auto heeft dan moeite met starten of start helemaal niet meer. Om dat te voorkomen krijg je bij Nissan-dealer Stern 20% korting op de aanschaf van een nieuwe accu!

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Nissan in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Nissan. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Disclaimer

Deze actie is geldig van 1 november tot en met 31 december 2020 bij alle vestigingen van Nissan-dealer Stern. De geldt voor particulier geregistreerde auto’s. Lease auto’s en garagisten zijn uitgesloten van deze actie.