Ga voor heel veel werkplaatsvoordeel bij Nissan-dealer Stern

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Dus is jouw Nissan binnenkort toe aan APK of onderhoud, dan is Stern de aangewezen plek. Om het een stukje voordeliger te maken hebben Nissan en Stern geregeld scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kan je weer met een gerust gevoel de weg op.

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Nissan werkplaatsacties

Stern - Pit Stop Weken - page image

Pitstop Weken bij Stern

Voor slechts € 89,95


Plan nu jouw pitstop bij Stern! Wellicht heb je tijdens de vakantieperiode veel kilometers afgelegd of is je auto simpelweg weer eens toe aan een check. Dan is dit het moment: van 22 september t/m 31 oktober vinden de Pitstop Weken plaats bij Stern. Voor slechts € 89,95 kijken onze specialisten jouw Nissan na en kun je weer zorgeloos op pad!

Nissan_+_Kaart_-_page_image

Gratis Nissan+ Card

Met allemaal voordelen


Wil jij gebruik maken van alle voordelen die de Nissan+ Card biedt? Denk daarbij aan gratis APK, wintercheck, ruit- & bandenreparatie, vloeistoffen bijvullen en veel meer

Ontvang dan deze maand bij onderhoud aan je auto een gratis Nissan+ Card ter waarde van € 179,95!

stern-overig (9)

Gratis systeemcheck

Veiligheid staat voorop!


Een langere periode je auto niet door een officiële Nissan-garage onderhouden? Dan heeft de software en het elektrisch systeem in de auto waarschijnlijk een achterstand. Dit moet up-to-date blijven zodat je auto veilig is én blijft. Wij voeren een gratis systeemcheck voor je uit zodat je precies weet of er storingen zijn of software updates gedaan moeten worden.  

Houd je Nissan in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Nissan. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!