Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Nissan-dealer van Amersfoort en omstreken

Net buiten het centrum van Amersfoort vind je onze Nissan vestiging. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Nissan!  Onze vestiging heeft een grote showroom, een grote voorraad auto’s, vele onderdelen en moderne werkplaats. We bieden je de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Amersfoort

Nissan op voorraad in Amersfoort

Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehands Nissans. Als officiële Nissan dealer weten we waar we mee bezig zijn en kunnen we je goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak om zelf de power van Nissan te ervaren tijdens een proefrit.

 

Nissan onderhoud en service

Om zorgeloos rond te blijven rijden met je Nissan, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Voor onderhoud, reparatie of een nieuwe APK ben je altijd welkom bij ons. We hebben de juiste kennis en onderdelen én zijn erkend Nissan dealer. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kan.