Specificaties

Basiskleur

Wit

Kleur

Wit metallic

Interieurkleur

Zwart

BTW / marge

Marge

Kenteken

GX484N

Datum deel 1

2015-09-11

Aantal deuren

2

Aantal versnellingen

8

Gemiddeld verbruik

12.7 l/100km

Verbruik stad

19.5

Verbruik snelweg

8.7

Energielabel

Energielabel G

CO2 uitstoot

295 g/km

Bekijk alle specificaties

Meer over deze auto

108515 - Deze Bentley Continental GT3R betreft het enige origineel Nederlandse leverde exemplaar. Van de Continental GT3R zijn maar 300 exemplaren wereldwijd gemaakt. Deze auto is gemaakt voor het vieren van de terugkeer van Bentley in de racerij. De GT3R is gebaseerd op de GT3 racewagen, maar dan straatlegaal. Het interieur bestaat grotendeels uit carbonfiber, en is afgewerkt met groene accenten die de racewagens van Bentley ook hebben. Ook op het exterieur zijn een carbon achterspoiler en frontsplitter gemonteerd die hem nog net dat beetje extra geven. Hebben wij uw interesse in deze unieke Bentley? Komt gerust langs in onze showroom om deze sportiviteit en luxe zelf te ervaren! Bekijk deze auto via Stern Exclusief.

Opties & accessoires

Exterieur

  • Solid Lak

Interieur en comfort

  • Interior Hide
  • Veneers - Dark Fiddleback Eucalyptus

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja! Je kan je auto uiteraard inruilen bij Stern. Online kun je een indicatie aanvragen via onze online taxatie module. Deze geeft op basis van marktdata van AutoTelex een indicatie van de inruilwaarde. Wil je de exacte waarde weten van je huidige auto? Kom dan langs op één van onze vestigingen en wij taxeren graag je auto. Wil je tijdens de taxatie proefrijden in een auto? Maak dan ook direct een afspraak voor een uitgebreide proefrit. Wij staan graag voor je klaar!

Is deze auto nog beschikbaar?

Zolang deze auto online staat op stern.nl is deze nog beschikbaar. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat een auto net voordat je langs komt bij onze vestiging verkocht is. Handig is het om daarom online een afspraak te maken voor de auto. Dan weet je zeker dat de auto voor je klaar staat en dat je ook een proefrit kunt maken.

Heeft Stern maatregelen genomen voor COVID19?

Uiteraard hebben wij maatregelen genomen tegen het Coronavirus en houden wij alle regels van het RIVM nauwlettend in de gaten. Je bent van harte welkom! Lees hier alle genomen voorzorgsmaatregelen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!