Bepaal zelf je serviceniveau
Breid je garantie uit
Kies je afleveringsoptie

Jij maakt de keuze

Als je kiest voor een occasion van Stern, wil je ook zelf kunnen bepalen welke service daarbij past. En waar je voor wilt betalen – en waarvoor niet. Daarom kies je bij je aankoop zelf een Stern Servicepakket: Budget, Premium of Excellent. 

Ieder pakket heeft zijn eigen voordelen en kosten wat betreft aflevering, garantie en service. Zo kies je zelf wat past bij jouw behoeften – en bij de auto van je dromen.

We hebben de servicepakketten hieronder voor je op een rijtje gezet.

Inhoud van de pakketten:

Budget


 

BOVAG 40-Puntencheck
Een Stern Occasion krijgt, voordat jij ermee wegrijdt, altijd een BOVAG 40-Puntencheck. Tijdens deze check worden de belangrijkste veiligheids- en motorische controles uitgevoerd. Denk hierbij aan: controle van vloeistoffen (olie, rem-, koel- en aircovloeistof), werking van transmissie, motor, ophanging, de banden en de binnen- en buitenkant.

Controle kilometerstand via Nationale Autopas (NAP)
Als je een auto koopt dan wil je natuurlijk weten of de tellerstand klopt. Dit heeft Stern al voor je uitgezocht door in het register van de Nationale Autopas (NAP) te kijken. Dit register is een initiatief van de RDW. Zij registreren op wettelijk bepaalde momenten de tellerstanden van auto’s. Hiermee wordt tellerfraude voorkomen en weet jij zeker dat de kilometerstand klopt. Vraag jouw Stern- dealer om een uitdraai van het NAP-register.

Tenaamstelling
De tenaamstelling is gratis en regelen we wanneer je je auto op komt halen of wanneer wij hem langsbrengen. Stern houdt het recht om met de tenaamstelling te wachten op het moment dat de auto nog niet is betaald.

Reinigen binnen- en buitenkant
Je nieuwe auto wordt netjes en schoon afgeleverd. De auto wordt gewassen en uitgezogen.

Kortingsvouchers voor Stern diensten
Als klant van Stern krijg je veel voordelen en uitstekende service. Stern biedt naast de verkoop van occasions
een compleet dienstenpakket op het gebied van mobiliteit. Denk hierbij aan schadeherstel of het huren van een auto of bestelwagen voor vakantie of verhuizing. De kortingsvouchers kan je besteden bij onze 75 vestigingen.

Premium


 (extra t.o.v. Budget)

Een jaar BOVAG Garantie
Kies je voor Premium of Excellent bij de aankoop van een Stern Occasion? Dan krijg je niet een half jaar maar een jaar BOVAG Garantie, mits de auto jonger is dan 7 jaar en minder dan 150.000 kilometer op de teller heeft.

Laatste servicebeurt volgens fabrieksvoorschriften
Je auto krijgt altijd de BOVAG 40-Puntencheck. Kies je voor Premium of Excellent dan controleren wij of jouw auto toe is aan een uitgebreide onderhoudsbeurt. Als dit volgens fabrieksschema nodig is, dan voeren we deze beurt ook uit.

Uitgebreide poetsbehandeling
Met Stern Budget wordt je Stern Occasion altijd netjes en schoon afgeleverd. Dat houdt in dat deze minimaal wordt gewassen en uitgezogen. Kies je voor Stern Premium of Excellent dan krijgt je auto een uitgebreide poetsbehandeling.

Brandstof bij aflevering
Ga je je auto ophalen en heb je gekozen voor Premium? Dan is je tank minimaal voor de helft gevuld. Met Excellent is de tank helemaal gevuld.

Pechhulp in Nederland met de Stern Mobiliteitsgarantie
Als je kiest voor Premium of Excellent krijg je een jaar Stern Mobiliteitsgarantie. Zo ben je 24 uur per dag verzekerd van pechhulp in Nederland.

SternPolis: verlaagd eigen risico en gratis SVI
Bij het afsluiten van een SternPolis autoverzekering ontvang je een jaar gratis SVI-dekking (Schadeverzekering voor inzittenden).

Aantrekkelijke rente op een SternCredit financiering
Ook je financiering regel je eenvoudig tijdens de aankoop van je occasion bij Stern. Wij hanteren hiervoor aantrekkelijke voorwaarden. Onze medewerkers maken graag een vrijblijvende offerte, zodat jij van tevoren weet waar je aan toe bent.

Voucher voor restylen van kleine schade
Met de Stern Voucher voor het restylen van een kleine schade heb je recht op gratis uitdeuken. Wel gelden hiervoor een aantal voorwaarden:

  • De voucher mag tot maximaal een jaar na aankoop worden ingewisseld;
  • De deuk mag niet groter zijn dan een twee euro muntstuk;
  • De schade moet door restylen te herstellen zijn.

Excellent


 (extra t.o.v. Premium)

Gratis auto aflevering aan huis
Woon je in een straal van 75 kilometer rond de Stern-dealer vestiging? Dan wordt je nieuwe occasion gratis thuis afgeleverd.

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud
Maak gebruik van de gratis haal- en brengservice. Dit geldt binnen een straal van 50 kilometer van de Stern-dealer en tot twee jaar na aflevering van jouw Stern Occasion. In plaats van de gratis haal- en brengservice kun je ook gebruik maken van een gratis leenauto bij onderhoud. Ook deze geldt tot twee jaar na aflevering van je occasion. Geef bij het maken van een afspraak aan of je hier gebruik van wilt maken.

Gratis leenauto bij onderhoud
Je krijgt van ons een gratis leenauto mee bij onderhoud. Dit geldt tot twee jaar na aflevering van je occasion. De brandstofkosten zijn voor eigen rekening. Juist bij de afgifte van een leenauto kan er soms verwarring ontstaan.Geef bij het maken van een afspraak aan of je hier gebruik van wilt maken.

Gratis zomer- en wintercheck
Met Excellent wordt er gratis een zomer- en wintercheck uitgevoerd. Dit geldt tot twee jaar na aflevering van je Stern Occasion. Je auto wordt dan gecheckt op de tien belangrijkste punten waardoor pech kan worden voorkomen.

Gratis opslag zomer- en winterbanden
Sla je banden gratis op bij een Stern-dealer vestiging. Afhankelijk van het seizoen ligt er altijd een set winter- of zomerbanden bij Stern in bewaring. Deze service geldt tot twee jaar na aflevering van je Stern Occasion.

Veelgestelde vragen over servicepakketten van Stern

Moet ik altijd betalen voor een servicepakket van Stern?

Nee: het Budget-pakket is helemaal gratis. Dit is uiteraard niet zo uitgebreid als de andere pakketten, maar toch alles wat nodig is om direct met de auto weg te kunnen rijden.

Ben ik verplicht een servicepakket af te nemen?

Als je geen keuze maakt, krijg je standaard het Budget-pakket. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Geldt de garantie alleen bij de dealer waar ik de auto koop?

Stern is met tientallen vestigingen actief in een groot deel van Nederland. Je garantie is geldig bij alle vestigingen.

Wat is het telefoonnummer van de Stern Mobiliteitsgarantie voor pechhulp in Nederland?

Het telefoonnummer voor pechhulp van een occasion met het Premium of Excellent Pakket is 088 783 76 10