Stap zorgeloos in een nieuwe Opel

Heb je een nieuwe Opel op het oog? Dan is dit het moment! Profiteer nu tijdelijk van 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK!) bij aankoop van een nieuwe Opel. De actie geldt op de allernieuwste modellen én op onze nieuwe Opels uit voorraad. 

Extra voordeel op voorraadmodellen

Kies je voor een gloednieuwe Opel uit voorraad, dan ontvang je bovenop de 4+4 aanbieding ook nog eens tot € 2.000 extra voorraadvoordeel! Rijd direct weg en begin met genieten.

Opel Finance

Liever financieren? Kies voor Opel Finance en profiteer naast 4 jaar gratis onderhoud en volledige garantie 4 jaar van een bijzonder scherpe tarief! Stap in jouw gloednieuwe Opel met slechts 1,99% rente en betaal een vast laag bedrag per maand. Deze 4+4+4 financieringsmogelijkheid loopt tijdelijk en geldt op iedere nieuwe Opel van Stern.

4 jaar garantie
4 jaar gratis onderhoud
€ 2.000 extra voorraadvoordeel
Slechts 1,99% financieringsrente
Eigen auto inruilen? Dat kan!

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Waar kunnen we je bij helpen?

Veelgestelde vragen over de 4+4 actie van Opel

Welk onderhoud is gedekt met de Opel Finance 4+4 actie?

Je profiteert van 4 jaar gratis onderhoud en garantie. Al het reguliere onderhoud aan jouw Opel is daarmee gedekt. Daarbij zijn slijtagedelen ook inbegrepen. Dit betreft een 4-jarig Lekker Duidelijk Onderhoud (LDO) abonnement 3 op basis van 15.000 km per jaar. 

Geldt de 4+4 actie van Opel ook voor occasions?

Nee, de 4+4 actie van Opel geldt alleen bij aanschaf van een nieuwe auto. Maar wist je dat je ook een nieuwe auto uit voorraad kunt kopen? Zo kun je toch direct wegrijden!

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat?

Dat kan zeker. De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Deze kun je onder praktisch iedere Opel actiepagina vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Kan ik eerst een proefrit maken in een van de Opel actiemodellen?

Dat kan. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de actiepagina of bij een van onze voorraadmodellen. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te proberen.

Wat is het rentepercentage bij de 4+4 financiering?

Je betaalt een rentepercentage van slechts 1,99%. Daarmee is het financieren van een Opel nu tijdelijk bijzonder voordelig!

Is het bij een financiering mogelijk het maandbedrag te verlagen met een aanbetaling of slottermijn?

Ja, het is mogelijk om zowel een aanbetaling als slottermijn te betalen. Het maandelijkse bedrag wordt daarmee aanzienlijk lager. Benieuwd wat het zou kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op met een Opel-vestiging bij jou in de buurt.