Opel verdubbelt jouw subsidie

Elektrisch rijden is nu nóg voordeliger met de tijdelijke actie van Opel. Vanaf 3 januari heeft de overheid het mogelijk gemaakt om subsidie aan te vragen voor een nieuwe elektrische auto. Koop een nieuwe Opel Mokka-e, Corsa-e of Combo-e Life en ontvang € 3.350 SEPP subsidie van de overheid. Grijp je kans met de tijdelijke actie van Opel en laat deze subsidie verdubbelen! Profiteer van een totale besparing van maar liefst € 6.700.

Maak de stap naar elektrisch rijden nóg kleiner door te kiezen voor een nieuwe Corsa-e of een Mokka-e in combinatie met een private lease contract. De eerste 48 maanden lease je namelijk voor hetzelfde lage maandtarief als hetzelfde model met een verbrandingsmotor

Wil je snel en voordelig rijden? De actie is ook geldig op een nieuwe Mokka-e of Corsa-e uit voorraad. Wacht niet te lang, want op = op.

Vraag daarom direct een offerte aan via het contactformulier en kom als eerste in aanmerking voor deze actie. Wij nemen dan contact op om een afspraak in te plannen en om te assisteren bij de subsidieaanvraag.

Elektrische modellen

Opel-Corsa-E-Stern-21

Opel

Corsa-e

Kopen vanaf

€ 31.099

€ 24.399


De elektrische Corsa-e is de ideale auto voor in de auto door het compacte design.

Stern - Opel - Mokka-e - Page Image -13

Opel

Mokka-e

Kopen vanaf

€ 35.149

€ 28.449


De elektrische crossover met een stoer design en uitdagende rijdynamiek.

Combo-e Life - Page Image - 1

Opel

Combo-e Life

Kopen vanaf

€ 31.849

€ 32.734


Ideaal voor de stad en alle avonturen daarbuiten met de Combo-e Life.  

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?