Van 4 t/m 10 oktober is The Big Event terug

Tijdens The Big Event ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Opel tot maar liefst € 2.000 éxtra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. Daarnaast ontvang je een tank- of laadpas t.w.v. € 500 én ontvang je € 250 aan gratis accessoires! Ongekend veel voordeel dus. 

Vind hieronder de Opel die bij je past en vraag een offerte aan of kom langs in een van onze Opel-vestigingen tijdens The Big Event. De deuren van onze showrooms staan wagenwijd open, hier beantwoorden we al je vragen en helpen we je graag bij het vinden van een nieuwe Opel.

Staat jouw favoriete Opel niet in onderstaande overzicht? Wees gerust: alle Opels doen mee aan The Big Event! Bekijk alle modellen of vind je nieuwe Opel in onze voorraad.

€2.000 incl. BTW extra inruilwaarde
€500 incl. BTW gratis brandstof / laadtegoed
€250 incl. BTW gratis accessoires
VERDUBBELAAR: maak iedere dag kans op niet €2.000 maar €4.000 extra inruilwaarde!

Meest gekozen actiemodellen

Opel - Insignia Grand Sport - The Big Event - Page Image - Nieuw

Insignia Grand Sport

Kopen vanaf

€ 40.749

€ 38.749

Private lease

€ 639


Incl. € 2.000 extra inruilwaarde
Incl. tank- of laadpas t.w.v. € 500 én € 250 gratis accessoires

Profiteer t/m 10 oktober van dé inruilsensatie van Nederland

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Een nieuwe Opel bedrijfswagen koop je tijdens The Big Event!

Opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Ook dan profiteer je van groot voordeel tijdens The Big Event van Opel! Op de bedrijfswagens van Opel gelden er net als voor personenauto's grote voordelen, dus scoor tot maar liefst € 2.000 extra inruilwaarde, krijg een tank- of laadpas t.w.v. € 500 en maak jouw bedrijfswagen helemaal af met extra accessoires t.w.v. € 250! En overweeg je jouw nieuwe bedrijfswagen te financieren? Dan heb je mazzel, want tijdens The Big Event gelden er bijzonder aantrekkelijk lage rentetarieven!

Bekijk de verschillende bedrijfswagens en profiteer tot en met zondag 10 oktober. Vraag direct een offerte aan of maak een showroomafspraak voor een proefrit!

Liever private leasen? Ook dát kan tijdens The Big Event!

Kies voor private lease van Stern en profiteer tijdens The Big Event van Opel van extra voordelige private lease tarieven. Zo rijd je zorgeloos in een gloednieuwe Opel voor een vast bedrag per maand, all-in! Je hoeft alleen nog maar te tanken. 

Kies de Opel van je dromen, vraag vrijblijvend een private lease offerte aan!

 

Financier jouw nieuwe Opel nu extra voordelig

Tijdens The Big Event van Opel profiteer je tijdelijk van een extreem lage rente. Zo betaal je nu 1,99% rente op alle modellen van Opel! Dat is een historisch laag rentepercentage! Ook voor bedrijfswagens gelden er aantrekkelijk lage rentetarieven, dus pak je kans!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of plan een showroombezoek. We adviseren en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe Opel! 

Actievoorwaarden The Big Event

The Big Event loopt van 4 tot en met 10 oktober.