Grote voorraad nieuw en gebruikt
Erkend duurzaam premium
5 vestigingen in Nederland

KIES VOOR EEN ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN VAN OPEL

De elektrische bedrijfswagens van Opel maken jouw bedrijf toekomstbestendig. Met een elektrische bestelwagen stoot je geen CO2 en stikstof uit, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu. Op deze pagina vind je de verschillende elektrische bedrijfswagens van Opel. Vind het model dat bij je past en vraag een offerte aan. Nog niet helemaal zeker van je zaak? Kom een proefrit maken en ontdek de wondere wereld van het elektrisch rijden zelf.

Stern is jouw Opel bedrijfswagen dealer 

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen. Zoek niet verder. Stern is jouw officiële Opel bedrijfswagen dealer. We hebben meerdere bedrijfswagens in verschillende klassen. Van de compacte Opel Combo tot de extra ruime Opel Vivaro. Er zit dus altijd wat tussen dat bij je past! De Opel bedrijfswagens beschikken over ruime laadruimtes voor echte professionals. Ze zijn efficiënt, comfortabel en altijd scherp geprijsd. Bekijk nu onze voorraad nieuwe en gebruikte Opel bedrijfswagen

De Opel bedrijfswagens

combo

Opel Combo

Kopen vanaf

€ 13.449

Business lease

€ 249


Herkenbaar als een echte Opel. 

movano

Opel Movano

Kopen vanaf

€ 25.899

Business lease

€ 389


Krachtig en ruim. Geen klus is te groot.

vivaro

Opel Vivaro

Kopen vanaf

€ 21.779

Business lease

€ 299


De bedrijfswagen die meer biedt.

vivaro

Opel Vivaro-e

Kopen vanaf

€ 30.749


Veelzijdig, innovatief en 100% elektrisch.

Opel bedrijfswagens uit voorraad

Wil je snel in jouw nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo wegrijden? Dat kan. Wij hebben vaak een groot aantal rijk uitgeruste nieuwe Opel bedrijfswagen modellen op voorraad staan. Maar ook voor een goed onderhouden occasion ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt deze voorraad gemakkelijk online bekijken en een afspraak maken bij één van onze vestigingen voor een proefrit. Het grote voordeel van een Opel uit voorraad. Je rijdt er snel in weg. Voor welke Opel ga jij? 

Werkplek op wielen

Als loodgieter, bezorger of timmerman is jouw Opel bedrijfswagen onmisbaar. Deze werkplek op wielen moet natuurlijk zo efficiënt en veilig mogelijk ingericht zijn. Met een goede bedrijfswageninrichting kun je immers tijd besparen. Bij Stern helpen wij je graag met het inrichten van je Opel bedrijfswagen. Onze adviseurs bij SternTec staan voor je klaar.  

Meer weten over Opel bedrijfswagens?

Veelgestelde vragen over Opel bedrijfswagens

Heeft Stern ook gebruikte Opel bedrijfswagens?

Jazeker, Stern heeft diverse bedrijfswagen occasions beschikbaar. Bekijk de huidige voorraad hier. 

Welke Opel bedrijfswagen modellen zijn er?

Opel heeft zowel kleine als grote bedrijfswagens beschikbaar, zoals de compacte Opel Combo en grotere Opel Movano en Vivaro. Wil je elektrisch rijden dan is er de Vivaro-e.