Kopen vanaf

€ 26.249

Private lease € 373

€ 363

Business lease

€ 329

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Opel Astra

Laat je verrassen door de nieuwe Opel Astra 5-deurs! Hij is stijlvol, innovatief, en betrouwbaar. Precies zoals je van de Astra gewend bent. Je voelt je meteen thuis als je wegzakt in de comfortabele stoelen. Koppel je smartphone en speel je muziek af via het Bose®️ geluidssysteem. Hiermee lijkt het net alsof je in een concertzaal zit.

Vind hieronder de uitvoering die bij je past of vind de Opel Astra van je dromen in ons uitgebreide aanbod nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Opel Astra uitvoeringen

Downloads

Ben je benieuwd naar het complete plaatje? Download dan snel de online brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt over de details, opties en actuele prijzen.

Actie: een gloednieuwe Opel met 4 jaar zekerheid

Profiteer nu van 4 + 4 actie op een nieuwe Astra! Daarbij krijg je een 4-jarig ‘Lekker Duidelijk Onderhoud’ abonnement cadeau. Dit betekent dat onderhoud en garantie volledig gedekt zijn, dus ook slijtagedelen! 

Je kan ook kiezen voor Opel Finance voor nog meer voordeel met een bijzonder scherpe financiering van 4 jaar op een nieuwe Astra! Stap in een gloednieuwe Opel met slechts 1,99% rente en betaal een vast laag bedrag per maand. Deze 4+4+4 financieringsmogelijkheid loopt tijdelijk en geldt op iedere nieuwe Opel van Stern.

Ervaar het zelf bij Stern

Zoek jij comfort en toonaangevende technologie verpakt in een mooi jasje? Kies dan de Opel Astra. Zie jij jezelf al achter het stuur zitten? Dan is het tijd om de Opel Astra zelf te ervaren! Maak eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Ook staan wij voor je klaar in een van onze vestigingen als je nog meer informatie wilt.

Duitse techniek op zijn best

In de nieuwe Opel Astra draait alles om gemak. Zo is hij voorzien van comfortabele stoelen en een premium geluidssysteem van Bose®️ voor een perfect geluid. De IntelliLux®️ LED Matrix-koplampen zorgen voor nog betere zichtbaarheid. Verder is er voldoende ruimte aanwezig: zowel voor je benen als voor alle spullen die je meeneemt tijdens je rit. Eigenschappen die je alleen in een hogere klasse verwacht.

De Opel Astra op voorraad: nieuw en tweedehands

De Opel Astra is een van de populairste modellen van Opel en Stern heeft een grote voorraad nieuwe en tweedehands modellen voor je klaar staan. We hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden in ons aanbod en deze kun je direct kopen, lease of financieren. Vind de Astra die bij je past en krijg bij aanschaf van een occasion een leven lang gratis APK! 

Stern is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Astra

Is de Opel Astra ook in station uitvoering leverbaar?

 Ja, dat is de Opel Astra Sports Tourer.

Welke veiligheids- en assistentiesystemen heeft de Opel Astra?

De Opel Astra heeft de volgende veiligheids- en assistentiesystemen: 

  • Waarschuwing bij dreigende aanrijding: Dit systeem waarschuwt je als je met te grote snelheid een langzamer rijdend voertuig van achteren nadert.
  • Automatsche noodrem-assistent met voetgangersherkenning (1):  Wanneer er een obstakel of voetganger te dicht nadert, wordt de auto automatisch afgeremd om een aanrijding te voorkomen.
  • Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent: waarschuwt je zodra jij je rijstrook verlaat zonder richting aan te geven en geeft een lichte tegendruk in het stuurwiel.
  • Verkeersbordherkenning: herkent borden met de maximumsnelheid en andere belangrijke aanwijzingen en toont deze op het display.

(1) De automatische noodrem-assistent met voetgangersherkenning is actief bij een snelheid tussen 8 en 80 km/u. Tussen 40 en 80 km/u is de vertraging waarmee de impactsnelheid van een aanrijding wordt verminderd 0,5 g. Bij 8 tot 40 km/u kan de auto in een noodgeval volledig tot stilstand worden gebracht. De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder zo goed mogelijk te ondersteunen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden. 

Is de Opel Astra een zuinige auto?

De Astra is efficiënter dan ooit, dankzij een nieuwe generatie motoren met een 21% lagere CO2-uitstoot (1)  en een baanbrekend laag brandstofverbruik.

(1) Vergeleken met vorige generatie Astra modellen.