Kopen vanaf

€ 29.407

Ontdek de Opel Combo Tour

Een krachtig profiel, hoge kwaliteit en voorzien van slimme innovaties. Je herkent de Combo Tour meteen als een echte Opel. Je past zijn indeling snel aan jouw wensen aan. Zo heeft hij standaard vijf zitplaatsen, maar deze breid je eenvoudig uit naar zeven. Moet je veel spullen meenemen? Klap dan de achterbank neer voor meer ruimte. Met de Combo Tour ben je overal op voorbereid.  

Opel Combo uitvoering

Opel-Combo-Tour-Edition-Stern

Opel Combo Tour

Edition


  • 16 inch stalen velgen
  • Radio AM/FM met USB-aansluiting en Bluetooth
  • Elektrisch bedienbare ramen voor
  • Airconditioning
  • Airbag bestuurders- en passagierzijde, zijairbags voor & gordijnairbags voor en achter

Downloads

Wil je meer weten? Download dan de online brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de modellen, uitvoeringen en opties die je nodig hebt.  

Ervaar het zelf bij Stern

Online vind je op onze site al veel informatie over de Combo Tour. Maar het beste ervaar je hem natuurlijk zelf. Dit kan tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Maak nu een afspraak.  

Perfect voor alles wat jij wilt ondernemen

In de Open Combo Tour geniet je standaard van een hoge zitpositie, hoogwaardige connectiviteit en intuïtieve bediening. Zelf voeg je hieraan waar nodig extra luxe toe. Kies bijvoorbeeld voor het 8 inch touchscreen, verwarmbare voorstoelen of een elektronische handrem. Elke rit met de Combo Tour is een groot plezier.  

Stern is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Combo Tour

Hoeveel zitplaatsen heeft de Opel Combo Tour?

De Combo Tour is overal op voorbereid. Hij wordt standaard geleverd met vijf zitplaatsen. Optioneel is deze uit te breiden tot zeven zitplaatsen. Ook klap je deze eenvoudig neer als je meer ruimte nodig hebt voor je bagage.

Zit er standaard OpelConnect bij mijn Opel Combo Tour?

Nee, OpelConnect is een optie waarvoor je kan kiezen. Afhankelijk van het gekozen infotainmentsysteem is dit standaard of optioneel. De diensten van OpelConnect zijn afhankelijk van de dekking en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk. Voor sommige diensten is mogelijk een (betaald) abonnement vereist. 

Hoeveel is de inhoud van de bagageruimte van de Opel Combo Tour?

De Opel Combo Tour heeft een bagageruimte met een inhoud van 597* tot 2126 liter**. Wat je ook mee wilt nemen, bijna alles past erin.  

* In de standaard-uitvoering met vijf zitplaatsen biedt de Combo Tour L1 597 liter aan bagageruimte. In de versie met de lange wielbasis (L2) is de inhoud hiervan 850 liter.  

** De maximale inhoud van de Combo Tour met standaard wielbasis (L1) bedraagt 2.126 liter. In de versie met lange wielbasis (L2) is dit 2.693 liter. Als je de achterbank neerklapt is de inhoud volgens ISO ruim 3.832.