Kopen vanaf

€ 19.999

Private lease

€ 320

Business lease

€ 439

Bijtellingspercentage

22%

Maak kennis met de Opel Crossland X

Waar je de auto ook voor gebruikt, de Opel Crossland X gaat graag met je mee. Deze rijd je zonder problemen naar je bestemming. Of je nou met je gezin op pad bent of hem zakelijk gebruikt. Dit allemaal door uitzonderlijke flexibiliteit en robuuste SUV design. Ook zorgt hij voor beter zicht met zijn 180 graden panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting en voetgangersherkenning. Rijden en parkeren was nog nooit zo makkelijk.

Opel Crossland X uitvoeringen

Downloads

Benieuwd naar de andere innovaties van de Opel Crossland X? Of wil je meer weten over de beschikbare uitvoeringen? Download dan nu onze online brochure en prijslijst. Hierin lees je alle informatie vanaf de keukentafel.

Ervaar het zelf bij Stern

In de Crossland X krijg je een gevoel van licht, ruimte en veiligheid. Wil je dit zelf eens proberen? Bij Stern maak je eenvoudig een afspraak voor proefrit.

Speciaal voor jou ontworpen

De Opel Crossland X is voorzien van toonaangevende innovaties om het rijden nog makkelijker te maken. Zo geniet je tijdens warme dagen van airconditioning, terwijl je je buitenspiegels verwarmd in koudere tijden. Door de 180 graden panoramische achteruitrijcamera zie je alles wat achter je auto gebeurt. Daar waar je beter weet wat er voor je auto afspeelt met de Forward Collision Alert en Head Up Display. Je ogen blijven op de weg gericht, omdat je informatie niet meer van je dashboard hoeft af te lezen. Je krijgt ze voor je geprojecteerd.

Stern is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Crossland X

Is de Opel Crossland X ook leverbaar met een glazen panoramadak?

Ja, de Opel Crossland X is optioneel leverbaar met een glazen panoramadak, dat zich over de hele lengte van de Crossland X uitstrekt. Het panoramadak schept een geweldig gevoel van licht en ruimte. 
 

In welke uitvoeringen is de Opel Crossland X leverbaar?

Met 5 uitvoeringen is er altijd voldoende keuze. De uitvoeringen die er zijn, zijn de Selection, Edition, Edition 2020, Innovation en Ultimate.

Wat voor koplampen heeft de Opel Crossland X?

De Opel Crossland X heeft LED-koplampen met AFL. Deze verlichten de weg 30% intenser dan gewone halogeen-koplampen en zorgen in elke situatie voor de optimale verlichting.