Binnenkort verwacht: de elektrische Opel Manta GSe

Een jong team van Opel is vol passie aan de slag gegaan met de iconische Opel Manta en heeft dit model nieuw leven ingeblazen. Onder de herkenbare zwarte motorkap heeft de viercilinder benzinemotor plaatsgemaakt voor een krachtige elektromotor. De ‘e’ in GSe staat daarom voor elektrificatie. De Manta GSe heeft dankzij de nieuwste LED-technologie nu ook een stralende glimlach met wisselende animaties. Deze zogenoemde Pixel-Vizor geeft het ene moment het Opel-logo weer en het andere moment zwemt het silhouet van een mantarog voorbij. 

Nieuwsgierig naar het laatste nieuws en de ontwikkeling rondom de unieke Opel Manta GSe ElektroMOD? Houd de pagina goed in de gaten en laat je gegevens achter zodat jij als een van de eersten bent die straks mag proefrijden!

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Manta GSe ElektroMOD

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Opel of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Stern is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Veelgestelde vragen over de Opel Manta GSe ElektroMOD

Is de Opel Manta GSe ElektroMOD volledig elektrisch?

Ja, de Opel Manta GSe is volledig emissievrij dankzij de krachtige elektromotor die de viercilinder benzinemotor heeft vervangen.

Waar staat ElektroMOD voor?

Elektro staat voor het feit dat de nieuwe Opel Manta volledig elektrisch is en MOD staat voor verandering, voor technische, stilistische MODificaties en een MODerne, duurzame levensstijl.

Wanneer kan ik een proefrit maken in de Opel Manta GSe ElektroMOD?

Stern heeft op dit moment de Opel Manta GSe ElektroMOD nog niet in de showroom staan. Binnenkort zullen de eerste auto's richting de showroom komen. Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op zodra de eerste data bekend zijn voor het maken van een proefrit!