Kopen vanaf

€ 34.399

Business lease

€ 405

Bijtellingspercentage

12%

Ontdek de Opel Mokka-e

De Opel Mokka-e is de nieuwe crossover in de Opel-familie en is 100% elektrisch. Hij heeft een stoer en uniek design, zit bomvol technologie en heeft een uitdagende rijdynamiek. Zo trekt hij verbluffend snel op en is hij in zowel stadsverkeer als op de snelweg zeer wendbaar. De Mokka-e heeft een krachtige batterij met geavanceerde technologie, waardoor hij een rijbereik van 324 km heeft en snel en gemakkelijk oplaadt. Je kunt hem bijvoorbeeld in slechts 30 minuten tot wel 80% opladen! Dit maakt de Mokka-e geschikt voor iedere uitstap en zorgt ervoor dat je zorgeloos op pad gaat. 

De Mokka-e is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een unieke dakkleur of een groot zonnedak, of pas je het mooie interieur aan met een zelf gekozen kleur hemelbekleding. En de Mokka-e is standaard al voorzien van sportieve velgen, maar is aan te passen met unieke 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Dus kies voor je eigen stijl en kies een Opel Mokka-e!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Uitvoeringen Opel Mokka-e

Actie: van 4 t/m 10 oktober is The Big Event terug

Ontvang tijdens The Big Event bij aanschaf van een nieuwe Mokka-E maar liefst € 1.000 éxtra inruilwaarde. Daarnaast ontvang je een tank- of laadpas t.w.v. € 500 én ontvang je € 250 aan gratis accessoires! Ongekend veel voordeel dus. Kom langs, de deuren van onze showrooms staan wagenwijd open (zelfs op zondag 10 oktober!).

Downloads

Wil je meer weten over de verschillende uitvoeringen? In de online prijslijst staat alle informatie over de verschillende opties en de actuele prijzen. Download hem eenvoudig via onderstaande knop.

Benieuwd geworden? Kom langs!

We vertellen je graag alles over de Mokka-e en de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. Ook als je nog niet bekend bent met elektrisch rijden informeren we je graag over alle voordelen van 100% elektrisch rijden. Maak een proefrit en ervaar zelf het rijplezier van de stoere Opel Mokka-e!

Een krachtige en eigenwijze crossover

De Opel Mokka-e bevat een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50kWh en een groot aantal cellen met een hoge energiedichtheid. Dit zorgt ervoor dat de batterij een lange levensduur en een groot rijbereik heeft. Daarnaast zorgt het regeneratieve remsysteem dat de wrijvingsenergie die vrijkomt bij het remmen teruggevoerd wordt naar de batterij. Hierdoor wordt het rijbereik vergroot tijdens het rijden. Naast een krachtige en efficiënte batterij kies jij zelf voor één van de drie rijstijlen die van invloed zijn op het energieverbruik. Zo kies je ‘Sport’ voor maximale dynamiek, kies je ‘Normal’ voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt energiegebruik en kies je voor ‘Eco’ voor het benutten van een maximaal rijbereik. Ongeacht welke stijl je kiest geniet je van optimale rust en ontspanning, dankzij de stille elektromotoren, een goed geïsoleerde cabine en ongekend veel rijassistentiesystemen.

Stern is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka-e

Wat is de actieradius van de Opel Mokka-e?

Je kunt met de Opel Mokka-e tot 324 km rijden zonder tussentijds te laden. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

Welke rij-assistentiesystemen heeft de Opel Mokka-e?

De Mokka-e is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zo bevat hij een actieve rijstrookassistent, wordt de bestuurder gewaarschuwd als een voorligger of voetganger te snel wordt benaderd en als een botsing dreigt remt het systeem automatisch om een aanrijding te (helpen) voorkomen of de impact daarvan te verminderen. Daarnaast bevat de Mokka-e Advanced Park Assist om het in- en uit-parkeren gemakkelijker te maken en heb je dankzij de panoramische 180° achteruitrijcamera zicht op alle obstakels om je heen. 

Hoe lang duur het opladen van de Opel Mokka-e?

In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen. Houd er wel rekening mee dat de oplaadtijd kan variëren door het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij.