Kopen vanaf

€ 26.399

Business lease

€ 389

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Opel Movano 

Maak kennis met de Opel Movano. De grote bestelwagen is van A tot Z ontworpen om jou en je bedrijf te helpen. Met meer varianten, comfort en laadvermogen dan ooit. De bestuurdersplaats is ergonomisch ingericht, met veel praktische innovaties en opbergmogelijkheden. Ook is de cabine verder ingericht om jouw dagelijkse werk zo makkelijk mogelijk te maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de middelste rugleuning. Omdat deze voorzien is van een draaiplateau voor een laptop, werk je gemakkelijk vanuit de bestelwagen.   

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Opel Movano uitvoeringen

Ervaar het zelf bij Stern

Ontdek de Opel Movano nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Veiligheidssystemen

Wil je nog veiliger rijden? Kies er dan voor om de Movano uit te breiden met verschillende veiligheidssystemen. Kies bijvoorbeeld voor de ‘Permanent View’. Hiermee zie je continu wat er achter je gebeurt. Erg handig als je lading het zicht naar achteren bemoeilijkt. Of kies voor de zijwind-assistent. Dit systeem grijpt in bij harde zijwind en herstelt de stabiliteit. Verder is het mogelijk om parkeersensoren toe te voegen.    

Stern is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Movano

Is de Opel Movano uit voorraad leverbaar?

Ja, de Opel Movano is uit voorraad leverbaar. Wel hangt dit af van jouw specifieke wensen.

Is de Opel Movano ook als personenversie leverbaar?

Ja, de Opel Movano Combi is een zestien persoonsbus.