Kopen vanaf

€ 8.499

Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de Opel Rocks-e

De elektrische Opel Rocks-e is de perfecte stadsauto met een opvallend design. De compacte afmetingen, de iconische Opel Vizor en deuren die nét even anders opengaan dan normaal maken de Opel Rocks-e uniek. De Opel Rocks-e heeft een actieradius tot wel 75km en binnen 3,5 uur is je auto weer helemaal opgeladen via het stopcontact thuis! De Opel Rocks-e heeft een maximale snelheid van 45km/h, daarom valt de Opel Rocks-e onder de brommobielen. Hierdoor heb je geen B-rijbewijs nodig en is de Opel Rocks-e beschikbaar vanaf 16 jaar.

Op dit moment staat de Opel Rocks-e nog niet bij ons in de showroom, maar laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven en om als eerste te kunnen proefrijden.

Opel Rocks-e uitvoeringen

Opel - Rocks e - page image

Opel Rocks-e

Standaard

Kopen vanaf

€ 8.499


 • Panoramadak
 • Lussen op de portierpanelen in Opel-geel
 • Opel Vizor voor en achter
 • Two-tone voor- en achterzijde
 • Spatbord- en dorpelverbreders
Opel - Rocks e - Tekno - page image

Opel Rocks-e

Tekno

Kopen vanaf

€ 9.299


 • Design-wieldoppen
 • Gele accenten op de voor- en achterbumper
 • Gele opbergvakken op het dashboard
 • ConnectBox
Opel - Rocks e - Club - page image

Opel Rocks-e

Klub

Kopen vanaf

€ 9.299


 • Grijze accenten op de voor- en achterbumper
 • Grijze opbergvakken op het dashboard
 • Grijze tashaak aan passagierszijde
 • Opbergnet op de portieren met grijze accenten en scheidingsnet

Ervaar de Opel Rocks-e zelf bij Stern

De Opel Rocks-e is een heerlijke stadsauto door zijn compacte vorm. Kom dit zelf ervaren tijdens een proefrit. Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op zodra de nieuwe Rocks-e bij ons in de showroom staat. Je bent dan één van de eersten die kan proefrijden!

Altijd connected met de Opel Rocks-E

De Klub- en Tekno-modellen zijn standaard uitgerust met een smartphonehouder in het middenconsole, waardoor je telefoon het infotainmentsysteem is. De rijsnelheid, rijmodus, status van de batterij en actieradius worden duidelijk weergegeven op het beeldscherm van de Rocks-e. Is de accu bijna leeg? Geen probleem, want de Opel Rocks-e kun je binnen 3,5 uur thuis aan het stopcontact weer helemaal opladen. Niet in de gelegenheid om naar huis te rijden? Dan kun je via een adapter opladen aan een openbare laadpaal.

Stern is jouw Opel-dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in onder andere Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Opel Rocks-e

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Opel of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Opel Rocks-e

Wat is de actieradius van de Opel Rocks-e?

De Opel Rocks-e heeft een rijbereik tot wel 75km. Met het accupakket van 5.5 KW kun je in 3,5 uur de accu thuis aan het stopcontact weer helemaal opladen.

Wat is de prijs van de Opel Rocks-e?

De Opel Rocks-e is beschikbaar vanaf € 8.499.

Wat zijn de afmetingen van de Opel Rocks-e ?

De Opel Rocks-e is 2,41 meter lang en 1,39 meter breed.

Vanaf welke leeftijd mag je de Opel Rocks-e besturen?

Je mag al vanaf 16 jaar oud rijden in de Opel Rocks-e, mits je in het bezit bent van een brommobielrijbewijs.