Kopen vanaf

€ 7.399

Private lease

€ 189

Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de Opel Rocks-e

De elektrische Opel Rocks-e is de perfecte stadsauto met een opvallend design. De compacte afmetingen, de iconische Opel Vizor en deuren die nét even anders opengaan dan normaal maken de Opel Rocks-e uniek. De Opel Rocks-e heeft een actieradius tot wel 75km en binnen 3,5 uur is je auto weer helemaal opgeladen via het stopcontact thuis! De Opel Rocks-e heeft een maximale snelheid van 45km/h, daarom valt de Opel Rocks-e onder de brommobielen. Hierdoor heb je geen B-rijbewijs nodig en is de Opel Rocks-e beschikbaar vanaf 16 jaar.

De Opel Rocks-e private lease je vanaf € 189 per maand of financier je vanaf € 89 per maand. Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen en vraag eenvoudig een offerte of een proefrit aan. 

Opel Rocks-e uitvoeringen

Ervaar de Opel Rocks-e zelf bij Stern

De Opel Rocks-e is een heerlijke stadsauto door zijn compacte vorm. Ben jij benieuwd wat de Opel Astra Rocks-e jou te bieden heeft? Ervaar het zelf. Maak nu een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern-vestigingen.

Altijd connected met de Opel Rocks-E

De Klub- en Tekno-modellen zijn standaard uitgerust met een smartphonehouder in het middenconsole, waardoor je telefoon het infotainmentsysteem is. De rijsnelheid, rijmodus, status van de batterij en actieradius worden duidelijk weergegeven op het beeldscherm van de Rocks-e. Is de accu bijna leeg? Geen probleem, want de Opel Rocks-e kun je binnen 3,5 uur thuis aan het stopcontact weer helemaal opladen. Niet in de gelegenheid om naar huis te rijden? Dan kun je via een adapter opladen aan een openbare laadpaal.

Maak kennis met de Opel Rocks-E Kargo - Het nieuwe transportmiddel

Het is tijd voor iets heel anders. De Rocks-e Kargo is een ongekende en innovatieve oplossing voor de klus van morgen. Dit uiterst wendbare, goedkope en compacte transportmiddel heeft een ‘go-anywhere, do-anything’-houding en is perfect voor iedere bedrijf of zelfstandige. Jouw volgende 'Big Deal' is extra compact!

Stern is jouw Opel-dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in onder andere Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Opel Rocks-e

Wat is de actieradius van de Opel Rocks-e?

De Opel Rocks-e heeft een rijbereik tot wel 75km. Met het accupakket van 5.5 KW kun je in 3,5 uur de accu thuis aan het stopcontact weer helemaal opladen.

Wat is de prijs van de Opel Rocks-e?

De Opel Rocks-e is beschikbaar vanaf € 8.499.

Wat zijn de afmetingen van de Opel Rocks-e ?

De Opel Rocks-e is 2,41 meter lang en 1,39 meter breed.

Vanaf welke leeftijd mag je de Opel Rocks-e besturen?

Je mag al vanaf 16 jaar oud rijden in de Opel Rocks-e, mits je in het bezit bent van een brommobielrijbewijs.