Kopen vanaf

€ 21.779

Business lease

€ 299

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Opel Vivaro

Met zijn uitstekende kwaliteit, veiligheid en uitrusting heeft de Opel Vivaro alles om jouw bedrijf te helpen. Kies zelf de versie en lengte die het best bij jouw bedrijf past. Het maakt niet uit of je kiest voor de Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Combi of Platform Cabine. Jouw Vivaro is altijd voorzien van moderne technologie en innovaties. Ook heeft hij een krachtige en zuinige motor. Hierdoor zijn de gebruikskosten en uitstoot altijd laag.  

Opel Vivaro uitvoeringen

Downloads voor Opel Vivaro

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Opel Vivaro? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank. 

Ervaar de Opel Vivaro zelf

Ontdek de Opel Vivaro nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Genoeg mogelijkheden

De Vivaro heeft een standaard laadvermogen van 1.000 kilogram. Het is mogelijk om deze te verhogen naar 1.400 kilogram. Zo heb je genoeg mogelijkheden om veel te vervoeren. Ondanks zijn grote laadruimte, is de Vivaro compact van buiten. Met een lengte van 4,6 meter (L1) tot 5,3 meter (L3) is hij bijzonder wendbaar en stabiel.  

Stern is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Vivaro

Is de Vivaro uit voorraad leverbaar?

Ja, de Vivaro is uit voorraad leverbaar.

Is de Vivaro ook als personenversie leverbaar?

Ja, de Vivaro Combi is een negen persoons bus.

Kan de Vivaro ook geleased worden?

Ja, de Vivaro kan ook geleased worden. Kies zelf uit financial lease of operational lease.