Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar

Elektrisch rijden is de toekomst, dus Opel gaat voor Heel Holland Elektrisch! Daarom kun je nu tot eind 2020 profiteren van heel veel voordeel op de Opel Corsa-e en de Opel Grandland X Hybrid, zowel zakelijk als privé. Lees hier alles over de actie en vraag direct een offerte aan!

Direct uit voorraad leverbaar en profiteer 5 jaar lang van 8% bijtelling!

De nieuwe Corsa-e is 100% elektrisch en heeft een verbluffende actieradius van maar liefst 330km*. De Opel Corsa-e is tot eind dit jaar direct uit voorraad leverbaar vanaf € 30.599 of met private lease voor slechts € 379 per maand. Ben je een zakelijke rijder? Let ook dan goed op, want per 2021 wordt de bijtelling op de Corsa-e 12%. Stap daarom dit jaar nog in een gloednieuwe Corsa-e en profiteer 5 jaar lang van slechts 8% bijtelling! Dan rijd je in 2021 een nieuwe Corsa-e met een netto bijtelling vanaf slechts € 74 per maand.

Vraag direct een offerte aan of bekijk onze voorraad!

Voordeel van maar liefst € 1.400 én een gratis upgrade op de Grandland X Hybrid!

De Grandland X Hybrid combineert het krachtige en stoere van een crossover met het efficiënte en milieubewuste van een elektrische auto. Deze plug-in hybride is tot eind dit jaar verkrijgbaar met een voordeel van maar liefst € 1.400 ten opzichte van de 1.6 benzine automaat én je ontvangt een gratis upgrade naar de Business Elegance uitvoering ter waarde van € 2.500! En als zakelijke rijder stap je in een gloednieuwe Grandland X Hybrid vanaf € 276 netto bijtelling per maand.

Vraag een offerte aan of bekijk de voorraad en profiteer direct!

Profiteer van de Opel Heel Holland Elektrisch actie

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?