Private lease de Opel Ampera-e voor een vast bedrag per maand

Ooit gedacht aan elektrisch rijden, maar houdt het rij-bereik van een elektrische auto je tegen? Met de Opel Ampera-e is deze angst verleden tijd. Deze vol elektrische auto heeft maar liefst een bereik van 420 km. Nieuwsgierig? Met Private Lease van Stern is de Opel Ampera-e voor een vast bedrag per maand, all-in, van jou. 

Private Lease Opel Ampera-e

De Opel Ampera-e zelf ervaren?

Ontdek de Opel Ampera-e nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Ruim en luxe 

De Opel Ampera-e is ruim van binnen. Zo heeft hij plaats voor vijf personen. Ook geniet je standaard van zijn luxe. Denk bijvoorbeeld aan de 10,2 inch touchscreen en de 17-inch lichtmetalen velgen. Ook voeg je nog luxe toe door te kiezen uit één van de hoogwaardige opties.

Private Lease de Opel Ampera-e

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Opel Ampera-e private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Ampera-e per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Ampera-e vanaf €469 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Ampera-e?

Meer informatie over de Opel Ampera-e vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

Kan ik een Opel Ampera-e leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Ampera-e modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.