Private lease de Opel Astra voor een vast bedrag per maand

Ben jij op zoek naar een auto waarin comfort, toonaangevende technologie en een mooi design samen komt? Ga dan voor de Opel Astra. De Astra is stijlvol, innovatief en betrouwbaar. Je voelt je meteen thuis als je wegzakt in de comfortabele stoelen. Koppel je smartphone en speel je muziek af via het Bose®️ geluidssysteem. Hiermee lijkt het net alsof je in een concertzaal zit.

Private Lease Opel Astra 5-deurs

De Opel Astra zelf ervaren?

Ontdek de Opel Astra nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Van alle gemakken voorzien

In de nieuwe Opel Astra draait alles om gemak. Dit gemak krijg je dankzij zijn comfortabele stoelen, en premium geluidssysteem van Bose®️. Daarnaast is er voldoende ruimte aanwezig: zowel voor je benen als voor alle spullen die je meeneemt. Eigenschappen die je alleen in een hogere klasse verwacht. Dankzij de LED Matrix-koplampen ben je nog beter zichtbaar. 

Private Lease de Opel Astra

Veelgestelde vragen over de Opel Astra private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Astra per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Astra vanaf €325 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Astra leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Astra modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Astra?

Meer informatie over de Opel Astra vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.