Private lease de Opel Astra Sports Tourer voor een vast bedrag per maand

De Opel Astra Sports Tourer is stijlvoller, dynamischer, innovatiever en opwindender dan ooit. Kijk maar eens naar zijn nieuwe 3D-grille, High Gloss Black Pack en IntelliLux LED Matrix-koplampen. Daarnaast is hij ook nog eens heel sportief en zuinig. De CO2-uitstoot ligt zelfs 21% lager dan bij de vorige Astra. Ben jij toe aan een nieuwe, zuinige en sportieve auto? Private lease dan nu de Opel Astra Sports Tourer voor een vast bedrag per maand bij jouw Opel-dealer Stern. 

Private Lease Opel Astra Sports Tourer

De Opel Astra Sports Tourer zelf ervaren?

Ontdek de Opel Astra Sports Tourer nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Voel je thuis

In de Opel Astra Sports Tourer voel je je direct thuis. Met zijn lichte, ruime en ergonomisch ingerichte interieur biedt hij je alle comfort. Het verbeterde onderstel maakt hem zeer wendbaar en veilig. Daarnaast zorgt het nieuwe onderstel voor een uitstekende wegligging.

Private Lease de Opel Astra Sports Tourer

Veelgestelde vragen over de Opel Astra Sports Tourer private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Astra Sports Tourer per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Astra Sports Tourer vanaf €360 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Astra Sports Tourer leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Astra Sports Tourer op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Astra Sports Tourer?

Meer informatie over de Opel Astra Sports Tourer vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.