Private lease de Opel Corsa-e voor een vast bedrag per maand

In de nieuwe Opel Corsa-e rijd je volledig elektrisch, zonder compromissen. Maak je klaar voor een spectaculaire ervaring, in een innovatieve, compacte Opel die elektrisch rijden bereikbaar maakt. Met een actieradius van 330 kilometer is de Corsa-e perfect voor dagelijks gebruik. Wil je beginnen met elektrisch rijden? Zet dan nu de stap en Private lease de Opel Corsa-e voor een vast bedrag per maand bij jouw Opel-dealer Stern.

Private Lease Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e zelf ervaren?

Ontdek de Opel Corsa-e nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Sportief design

De nieuwe Corsa-e ziet er zeer aantrekkelijk uit. Zijn sportieve design komt terug in de 16- of 17-inch lichtmetalen velgen. Door contrasterende zwarte of witte accenten kun je je Opel Corsa-e nog sportiever maken. Ook is de Corsa-e als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LED®️ Matrix koplampen. Hiermee schakel je automatisch tussen grootlicht en dimlicht. 

Private Lease de Opel Corsa-e

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Opel Corsa-e private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Corsa-e per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Corsa-e vanaf €430 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Corsa-e leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Corsa-e modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Corsa-e?

Meer informatie over de Opel Corsa-e vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de prijslijst van deze auto.