Private lease de Opel Crossland X voor een vast bedrag per maand

Een 180 graden panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting en voetgangersherkenning. Met de Opel Crossland X was rijden en parkeren nog nooit zo makkelijk. Deze robuuste SUV is zowel zakelijk als privé prima inzetbaar. Voor welke uitvoering ga jij? Met Private Lease van Stern is de Opel Crossland X voor een vast bedrag per maand van jou.

Private Lease Opel Crossland X

De Opel Crossland X zelf ervaren?

Ontdek de Opel Crossland X nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Altijd ruimte voor alles 

Heb je veel spullen te vervoeren? De Opel Crossland X heeft altijd extra ruimte achter de hand. Zo kun je gemakkelijk de bagageruimte van de Crossland X uitbreiden. Daarnaast kan de verschuifbare achterbank eenvoudig 15 cm naar voren worden geschoven, om de bagageruimte van 410 liter tot 520 liter te vergroten. Het middelste deel kan bovendien worden neergeklapt als comfortabele armssteun of om lange spullen te kunnen vervoeren.

Private Lease de Opel Crossland X

Veelgestelde vragen over de Opel Crossland X private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Crossland X per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Crossland X vanaf €320 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Crossland X leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Crossland X op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Crossland X?

Meer informatie over de Opel Crossland X vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.