Private lease de Opel Insignia Grand Sport voor een vast bedrag per maand

Zoek je een sportieve auto met een mooi design en luxe afwerking? Zoek niet verder. De Opel Insignia Grand Sport heeft het allemaal. Daarnaast houdt een handig hulpsysteem je veilig op de weg en biedt het jou de juiste ondersteuning tijdens het rijden. In de Grand Sport zit je zeer comfortabel. Wil je zelf de Opel Insignia Grand Sport ervaren? Private lease hem dan nu via jouw Opel-dealer Stern. Voor een vast bedrag per maand is deze auto van jou.

Private Lease Opel Insignia Grand Sport

De Opel Insignia Grand Sport zelf ervaren?

Ontdek de Opel Insignia Grand Sport nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veilig en aangenaam rijden in het donker

Altijd met groot licht in het donker rijden, zonder dat je je tegenliggers verblind? Met de Intellilux LED Matrix-koplampen in de Opel Insignia Grand Sport kan het. Deze lichten worden gedimd, wanneer er een tegenligger aankomt. Zo houd jij altijd goed zicht, maar ben je niemand tot last. Met de Grand Sport rijd je in het donker veiliger en aangenamer.

Private Lease de Opel Insignia Grand Sport

Veelgestelde vragen over de Opel Insignia Grand Sport private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Insignia Grand Sport per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Insignia Grand Sport vanaf €534 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Insignia Grand Sport leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Insignia Grand Sports op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Insignia Grand Sport?

Meer informatie over de Opel Insignia Grand Sport vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.