Private lease de Opel Insignia Sports Tourer voor een vast bedrag per maand

Dankzij zeeën van ruimte maakt de Opel Insignia Sports Tourer jouw leven net even makkelijker. Hiermee is de Insignia Sports Tourer de ideale auto voor de vakantie, het wegbrengen van de kinderen naar de sport of als klushulp. Dankzij het panoramadak is de Opel Insignia Sports Tourer van binnen heerlijk licht. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Ben jij toe aan wat meer ruimte? Private lease dan nu de Insignia Sports Tourer voor een vast bedrag per maand bij jouw Opel-dealer Stern.

Private Lease Opel Insignia Sports Tourer

De Opel Insignia Sports Tourer zelf ervaren?

Ontdek de Opel Insignia Sports Tourer nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Volledige controle

De Opel Insignia Sports Tourer is voorzien van een handig en slim hulpsysteem. Deze waarschuwt je bij gevaar en helpt je aanrijdingen en boetes te voorkomen. Het hulpsysteem is voorzien van een radar, camera’s en sensoren die de omgeving en de weg continu scannen. Zo ondersteunt hij je tijdens het rijden en zorgt ervoor dat je altijd zelf de volledige controle hebt.

Private Lease de Opel Insignia Sports Tourer

Veelgestelde vragen over de Opel Insignia Sports Tourer private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Insignia Sports Tourer per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Insignia Sports Tourer vanaf €531 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Insignia Sports Tourer leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Insignia Sports Tourer op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Insignia Sports Tourer?

Meer informatie over de Opel Insignia Sports Tourer vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.