Private lease de Opel Insignia Sports Tourer voor een vast bedrag per maand

Dankzij zeeën van ruimte maakt de Opel Insignia Sports Tourer jouw leven net even makkelijker. Hiermee is de Insignia Sports Tourer de ideale auto voor de vakantie, het wegbrengen van de kinderen naar de sport of als klushulp. Dankzij het panoramadak is de Opel Insignia Sports Tourer van binnen heerlijk licht. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Ben jij toe aan wat meer ruimte? Private lease dan nu de Insignia Sports Tourer voor een vast bedrag per maand bij jouw Opel-dealer Stern.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Opel Insignia Sports Tourer

Volledige controle

De Opel Insignia Sports Tourer is voorzien van een handig en slim hulpsysteem. Deze waarschuwt je bij gevaar en helpt je aanrijdingen en boetes te voorkomen. Het hulpsysteem is voorzien van een radar, camera’s en sensoren die de omgeving en de weg continu scannen. Zo ondersteunt hij je tijdens het rijden en zorgt ervoor dat je altijd zelf de volledige controle hebt.

Private Lease de Opel Insignia Sports Tourer

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Insignia Sports Tourer zelf ervaren?

Ontdek de Opel Insignia Sports Tourer nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Insignia Sports Tourer private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Insignia Sports Tourer per maand?

Bij Opel-dealer Stern lease je al een Opel Insignia Sports Tourer vanaf € 694 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Insignia Sports Tourer leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Opel Insignia Sports Tourer op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Insignia Sports Tourer?

Meer informatie over de Opel Insignia Sports Tourer vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.