Private lease de Opel Mokka-e voor een vast bedrag per maand

Ontdek de volledig elektrische Opel Mokka-e voor een scherp tarief per maand. Niet alleen het uiterlijk van de auto is indrukwekkend, de prestaties van de auto zullen je verwachtingen overtreffen. Met de meest geavanceerde veiligheidssystemen zoals adaptive cruise control, een automatisch noodremsysteem en advanced park assist zorgt Opel ervoor dat jij en jouw passagiers altijd veilig zijn.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease Opel Mokka-e

Groot rijbereik en snel en gemakkelijk opladen

De Opel Mokka-e geeft je de vrijheid om tot 338 km elektrisch te rijden, zonder tussentijds bij te laden. Is de accu leeg? Geen probleem! De Mokka-e is snel en gemakkelijk op te laden. Binnen 30 minuten is de batterij weer tot 80% bijgeladen. Vergeet de hoge brandstofprijzen en kies voor elektrisch met de Opel Mokka-e.

Profiteer van de lage private lease prijzen op de Opel Mokka-e

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Mokka-e zelf ervaren?

Ontdek de Opel Mokka-e nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka-e private leasen

Hoeveel rijbereik heeft de Opel Mokka-e?

De Opel Mokka-e heeft een actieradius tot 338 kilometer. De batterij is gemakkelijk bij te laden: binnen 30 minuten is de auto tot 80% bijgeladen.

Kan ik een Opel Mokka-e leasen uit voorraad?

Dat kan, bij Stern hebben we Opel Mokka-e modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Mokka-e

Meer informatie over de Opel Mokka-e kun je terugvinden op de modelpagina. Daar staan onder andere de prijslijst en de brochure vermeld.