Onderhoud nodig? Onze ervaren monteurs staan voor je klaar!

Onze vakbekwame monteurs werken met passie aan jouw Opel en kennen hem maar al te goed. Zij plaatsen alleen originele Opel onderdelen. Door jouw Opel regelmatig te onderhouden blijft deze in topconditie. Kom langs in één van onze werkplaatsen voor een onderhoudsbeurt groot of klein, de APK of reparatie.

Opel onderhoud, acties, onderdelen, APK en meer...

Onderhoud bij Opel-dealer Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Opel. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

 

Klein en groot onderhoud voor jouw Opel

Bij Opel-dealer Stern kun je uiteraard terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt aan je Opel. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw auto wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en, afhankelijk van de beurt, vindt reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties, dan verhelpt onze Opel monteur deze vakkundig, na jouw toestemming.

Reparatie en vervanging bij Stern

Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw Opel, blijft jouw auto in topconditie. Bij Stern hebben we alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden. Wij zorgen ervoor dat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan, of het nu om grote reparaties gaat of om het vervangen van een lampje.

Veelgestelde vragen over Opel onderhoud bij Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Opel bij Stern?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Opel?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom is het verstandig om voor een officiële Opel-dealer zoals Stern te kiezen?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Stern te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Heeft Stern acties voor service- en onderhoud voor Opel?

Ja, Opel heeft doorlopend scherpe acties waarmee je kunt besparen. Bekijk hier alle lopende acties voor service en onderhoud.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Stern?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Stern zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.