Onze ervaren monteurs staan voor je klaar

Onze vakbekwame monteurs werken met passie aan jouw Opel en kennen hem maar al te goed. Zij plaatsen alleen originele Opel onderdelen. Door jouw Opel regelmatig te onderhouden blijft deze in topconditie. Kom langs in één van onze werkplaatsen voor een onderhoudsbeurt groot of klein, de APK of reparatie.

Opel-dealer Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Opel. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

 

Klein en groot onderhoud

Bij Opel-dealer Stern kun je uiteraard terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt aan je Opel. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw auto wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en, afhankelijk van de beurt, vindt reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties, dan verhelpt onze Opel monteur deze, na jouw toestemming, vakkundig.

Reparatie en vervanging bij Stern

Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw Opel, blijft jouw auto in topconditie. Bij Stern hebben we alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden. Wij zorgen ervoor dat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan, of het nu om grote reparaties gaat of om het vervangen van een lampje.