APK controle van jouw Opel

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Het voorkomt gevaarlijke situaties in het verkeer en bevordert de bescherming van het milieu. Na een APK keuring kan jij weer veilig op weg. Je krijgt automatisch bericht van de RDW als jouw Opel toe is aan een APK. Voer deze op tijd uit, anders mag je de weg niet meer op. Wij helpen je snel, vakkundig en voordelig met jouw APK.  

Jouw Opel weer helemaal startklaar

Veilig en gerust de weg op. Dat is belangrijk voor jou als automobilist. Om dat te garanderen, combineren wij je APK met de StartKlaar Check. Dit is een gratis check op veel belangrijke punten van je auto. Van remmen tot ruitenwissers. Van accu tot airco. Je weet zeker dat alles goed werkt. Jij gaat dan weer met een gerust hart de weg op.  

Opel APK bij Stern

Heeft je Opel binnenkort een nieuwe APK nodig? Het is mogelijk om hem te laten keuren vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum. De nieuwe APK-vervaldatum verandert dan niet. Als je lid bent van MyOpel keuren we je auto al voor €19 inclusief afmeldkosten, EOBD en roetmeting. Ben je geen lid, dan betaal je slechts €29,50. Maak nu jouw afspraak bij een van onze vestigingen.  

MyOpel voordeel

MyOpel is het platform voor iedere Opelrijder. Hiermee heb je snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen of jouw onderhoudsgeschiedenis. Je vindt hier alles. Ook is het APK keuren extra voordelig. Zo betaal je slechts €19 inclusief gratis StartKlaar Check.  

Veelgestelde vragen over Opel APK

Hoeveel kost de Opel APK?

De Opel APK kost slechts €19 voor MyOpel leden. Ben je geen lid? Dan betaal je €29,50 voor je APK. 

Kan ik mijn auto ook eerder APK laten keuren?

Ja dat kan. Het is mogelijk om je auto vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw te laten keuren. Je nieuwe APK-vervaldatum verandert dan niet. 

Hoe vaak moet mijn auto APK gekeurd worden?

Een nieuwe benzineauto moet APK worden gekeurd na vier, zes en acht jaar. Daarna moet deze jaarlijks worden gekeurd. Bij een nieuwe dieselauto is de eerste APK na drie jaar en daarna elk jaar.