Ontvang veel werkplaatsvoordeel bij Opel-dealer Stern

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Om het een stukje voordeliger te maken hebben Opel en Stern geregeld scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kan je weer met een gerust gevoel de weg op.

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Opel service en onderhoud acties

Stern - Opel wintercheck - Page Image - 1

De Opel Winter Veiligheidscheck


We nodigen je graag uit voor een Opel Winter Veiligheidscheck, waarbij wij je auto uitvoerig controleren op de punten die bepalend zijn voor veiligheid. Werkt er iets niet naar behoren of blijkt er iets aan vervanging toe? Dan maken we dit direct in orde. 
De check is gratis voor alle MyOpel leden. Geen lid? Geen zorgen! Registreer je eenvoudig op My.Opel.nl en plan vervolgens je werkplaatsbezoek. Ook dan is de check helemaal gratis.

Stern - ruitenwissers - page image

Ruitenwissers check


Goed zicht is belangrijk, zeker in de winter. Wij adviseren altijd tijdig je ruitenwissers te laten controleren en indien nodig te vervangen. Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak. Zo weet je zeker dat je niet wordt verrast en tijdens slecht weer in de problemen komt! 

Opel - Service en Onderhoud - Page Image - 4

Accu check


Niets is vervelender dan een koude winterochtend en een auto die niet start. Accu’s krijgen het nou eenmaal een stuk zwaarder wanneer de temperatuur daalt. Kom daarom langs voor een Winter Veiligheidscheck en laat je accu controleren, ook als je nog geen problemen hebt ondervonden. 

Opel-Insignia-Sports-Tourer-Stern-8

Airco Check & Reiniging


Airco is in de winter belangrijk, omdat het condens op de ruiten tegengaat. Daarom controleren wij de werking van de airco tijdens de Winter Veiligheidscheck. Voor slechts €39 kunnen wij de airco ook volledig voor je reinigen. Zo voorkom je lekkage, onnodige reparaties en kun je blijvend genieten van schone lucht in de auto! Maak direct een werkplaatsafspraak en geef bij ons aan of je hier gebruik van wilt maken.

Opel-Corsa-E-Stern-38

Gratis navigatie update


Kom langs voor een Winter Veiligheidscheck of een onderhoudsbeurt en laat je navigatie direct gratis updaten*. Sinds maart geldt de nieuwe snelheidslimiet van 100km/u op de Nederlandse snelwegen, maar de huidige navigatiesystemen geven vaak nog de oude limieten weer. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak en profiteer van een gratis update!

*Geldt niet voor alle Opel modellen. Vraag naar de voorwaarden.

Opel - Service en Onderhoud - Page Image - 7

Bandencheck


Ieder seizoen vraagt om de juiste band. Maak nu een afspraak en laat gratis je banden checken en laat je adviseren door onze experts. Toe aan andere banden? Dan kunnen wij deze ook vakkundig monteren en het extra paar eventueel voor je opslaan

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Opel in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Opel. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

Daarnaast voeren wij graag een zomer- of wintercheck voor je uit. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je nog vragen? Neem contact op!