Ontvang veel werkplaatsvoordeel bij Opel-dealer Stern

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Om het een stukje voordeliger te maken hebben Opel en Stern geregeld scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kan je weer met een gerust gevoel de weg op.

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Opel service en onderhoud acties

Opel-Insignia-Sports-Tourer-Stern-8

Gratis Airco Check


Een goed werkende airco vraagt om een regelmatige check. Bij ons kan je de airco nu gratis laten controleren! Zijn onderdelen toe aan vervanging, dan stemmen we dat eerst met je af. Tijdelijk met 15% korting op een filterdroger, interieurfilter en condensor.

airco reiniging

Airco Reiniging


Je airco werkt het hele jaar, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op. Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan impact hebben op je gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Een professionele airco reiniging biedt uitkomst. Nu vanaf € 39 met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. € 17,95 cadeau.

fietsendrager

Fietsendragers met 20% korting


Het mooie weer komt er weer aan en is dit is de kans om er lekker op uit te trekken met de fiets. Heb je nog geen fietsendrager? Kom langs! Wij bieden een ruim aanbod aan fietsendragers en met maar liefst 20% korting.  

Opel - vloermatten

Vloermatten met 15% korting


Na een natte winter is het fijn om vieze rubberen of stoffen vloermatten in je auto te vervangen door nieuwe. Daarnaast voorkomen nieuwe vloermatten slijtage aan de auto. Ontdek ons aanbod universele Eurorepar vloermatten, tijdelijk met 15% korting!

Opel - Service en Onderhoud - Page Image - 3

Nieuw seizoen, nieuwe banden


Rijd boven de 7°C niet door op winterbanden. Ze zullen sneller verslijten, hebben een langere remweg, een hoger brandstofverbruik en bieden minder stuurprecisie. Wij bieden een ruim assortiment zomer- en all-seasonbanden. Nu met veel voordeel: de 4e band gratis of de 2e voor de halve prijs.

wayoyl - opel

Blinkende auto met Wayoyl


De voorjaarsschoonmaak van je Opel is écht compleet met een Waxoyl behandeling! Je lak is dan bestand tegen vuil, regen, zonlicht en luchtverontreiniging. Ook wordt de glans beter behouden en kan je je auto beter schoonhouden. Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden.

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Opel in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Opel. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

Daarnaast voeren wij graag een zomer- of wintercheck voor je uit. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je nog vragen? Neem contact op!