Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Stern is dé Opel-dealer van Hoogeveen en omgeving

Voor het kopen van een nieuwe of tweedehands Opel personenauto of bedrijfswagen ben je bij Opel-dealer Stern aan de Buitenvaart 2102 letterlijk aan het juiste adres. Wij staan graag voor je klaar voor advies of het verzorgen van een proefrit in een model naar keuze. Ook voor vakkundig onderhoud met merk-originele onderdelen of schadeherstel kun je bij ons terecht. Kom langs in onze showroom of maak direct online een werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Bij onze Opel-vestiging in Hoogeveen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Hoogeveen

PROEFRIT AAN HUIS OF VIRTUELE PROEFRIT?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

OPEL OP VOORRAAD IN Hoogeveen

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Of een occasion? Als Opel-dealer in Hoogeveen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

OPEL ONDERHOUD EN SERVICE

Is je Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Opel vestiging in Hoogeveen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.