Goede bereikbaarheid
Advies op maat
Moderne en erkende werkplaats

De Opel-dealer van Hoorn en omstreken

Ben je opzoek naar een nieuwe of tweedehands Opel of heeft jouw Opel onderhoud nodig? Je bent van harte welkom in onze Opel-vestiging in Hoorn. Hier vertellen we je graag alles over het merk, de laatste modellen en geven we je advies over het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Opel. Daarnaast beschikken wij als erkende Opel-dealer over de juiste apparatuur en kennis in onze werkplaats om jouw Opel in topconditie te houden.

Bij onze vestiging in Hoorn aan de Berkhouterweg 11 kun je de volgende faciliteiten verwachten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je eenvoudig online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij uitgebreid de tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Stern in Hoorn

Ons team van Opel-professionals staat graag voor je klaar

Per 1 januari 2022 heeft Stern de activiteiten van Opel-dealer Van der Linden van Sprankhuizen in Hoorn overgenomen. Behalve een andere naam, zal er niet veel veranderen. De vertrouwde gezichten van deze Opel-vestiging blijven bij ons werkzaam en staan graag voor je klaar voor de koop van een nieuwe of gebruikte Opel, voor onderhoud of een van de vele andere diensten van Stern!

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Opel op voorraad in Hoorn

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Of een occasion? Als Opel-dealer in Hoorn hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Opel onderhoud en service

Is je Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Opel vestiging in Hoorn. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.