Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Opel-dealer Stern in Purmerend staat voor je klaar

Zoek je een nieuwe of tweedehands Opel of heeft jouw Opel onderhoud nodig? Je bent van harte welkom in onze Opel-vestiging in Purmerend. Als erkend merk-dealer hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om jou te voorzien van advies over het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of gebruikte Opel en houden onze gespecialiseerde monteurs jouw Opel in topconditie. 

Bij onze vestiging in Purmerend kun je de volgende faciliteiten verwachten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie 

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je eenvoudig online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij uitgebreid de tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Stern Purmerend

Ons team van Opel-professionals staat graag voor je klaar

Per 1 januari 2022 heeft Stern de activiteiten van Opel-dealer Van der Linden van Sprankhuizen in Purmerend overgenomen. Behalve een andere naam, zal er niet veel veranderen. De vertrouwde gezichten van deze Opel-vestiging blijven bij ons werkzaam en staan graag voor je klaar voor de koop van een nieuwe of gebruikte Opel, voor onderhoud of een van de vele andere diensten van Stern!

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Opel op voorraad in Purmerend

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Of een occasion? Als Opel-dealer in Purmerend hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Opel onderhoud en service

Is je Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Opel vestiging in Purmerend. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.