Rijd een nieuwe Opel voor een vaste prijs per maand

Als ondernemer wil je geen omkijken hebben naar je wagenpark. Daarom is een Opel personen- of bedrijfswagen zakelijk leasen voor jou de ideale oplossing. Met zakelijke lease van Stern heb je als ondernemer of zzp’er veel zekerheid en krijg je van ons een complete service. Lease je zakelijk een auto of bestelwagen bij Stern, dan betaal je een vast bedrag per maand dat gebaseerd is op Full Operational Lease. 

Opel zakelijk leasen uit voorraad

Wil je snel wegrijden in je nieuwe zakelijke leaseauto? Ga dan voor een Opel  uit voorraad  Wij hebben vaak een groot aantal rijk uitgeruste Opel modellen op voorraad. Het grootste voordeel van het leasen van een nieuwe Opel uit voorraad is dat deze modellen scherper geprijsd zijn dan nieuw te configureren Opels. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn nieuwe Opels uit voorraad direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Voor welke Opel ga jij?

Opel Business uitvoeringen

In een auto van de zaak breng je heel wat tijd door. Dus als het om jouw nieuwe auto gaat, wil je het beste voor jezelf. De keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: de Opel Business en Business Executive. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting voor een extra scherpe leaseprijs. Ontdek welke Opel modellen Business en Business Executive uitvoeringen hebben. 

Opel modellen met Business uitvoeringen

Astra ST - Business Elegance - page image
Nieuw

Opel Astra Sports Tourer

Business lease

€ 482

€ 472


De veelzijdige Opel Astra Sports Tourer.

insignia

Opel Insignia Grand Sport


Zeer comfortabel voor de sportieve rijder. 

astra-sport-tourer

Opel Insignia Sports Tourer


Een zee aan opbergruimte, veel licht en comfort.

nieuwe - astra
Vernieuwd!

Opel Astra


Stijlvol, innovatief en betrouwbaar: dat is de nieuwe Opel Astra.

Wat is er inbegrepen bij Zakelijke Lease?

Kies je voor zakelijke lease bij Stern dan kies je voor een uitgebreide service. In het leasecontract zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:    

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties.

Opel Zakelijke Lease bij Stern

Bij Stern hebben we altijd een zakelijke lease oplossing die bij jouw situatie en organisatie past. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Stel je vraag of ontdek onze zakelijke lease modellen uit voorraad.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Opel

Welke Opel modellen kan ik zakelijk leasen?

Opel heeft een gevarieerd aanbod modellen en wij kunnen ze allemaal leveren met zakelijk lease. De Opel Business en Business Executive uitvoeringen zijn voor de zakelijke markt extra interessant. Deze modellen zijn zeer rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd. 

Kan ik ook een Opel uit voorraad zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste modellen die je met zakelijk lease kan rijden voor een scherpe maandprijs. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad.

Wat zijn de voordelen van het zakelijke leasen van een Opel?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele Opel voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten.