Gepubliceerd: 26-03-2020 18:39

Stern Groep N.V. (Stern), beursgenoteerd Nederlands mobiliteitsconcern in automotive retail en services, maakt bekend dat de jaarlijkse Algemene Vergadering, met inachtneming van alle meest recente hygiënemaatregelen van overheid en RIVM ter bestrijding van de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19), wordt gehouden op 7 mei 2020.

De Algemene Vergadering vindt plaats ten kantore van Stern Groep, Pieter Braaijweg 6 in Amsterdam-Duivendrecht en vangt aan om 10.00 uur. De agenda en vergaderstukken zijn voor aandeelhouders en andere belangstellenden vanaf heden te downloaden via de website (www.sterngroep.nl).

Stern volgt de ontwikkelingen en aanwijzingen van de overheid ten aanzien van het coronavirus op de voet en neemt tijdens de Algemene Vergadering alle hygiënemaatregelen ter bestrijding van het corona-virus in acht. Ook zal de minimaal verplichte 1,5 meter afstand tot elkaar worden bewaakt, ten einde aandeelhouders, Raad van Commissarissen, Directie en medewerkers maximaal te beschermen. Toehoorders zullen niet worden toegelaten.

Stern behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om eventuele verdere maatregelen ten aanzien van de Algemene Vergadering te treffen, waaronder maar niet beperkt tot het limiteren van het aantal deelnemers aan de vergadering, dan wel het mogelijk uitstellen van de Algemene Vergadering.

Aandeelhouders wordt verzocht de website (www.sterngroep.nl) regelmatig te raadplegen voor eventuele nadere berichten met betrekking tot de Algemene Vergadering.

Klik hier voor de pdf van het volledige persbericht d.d. 26-03-2020.