Gepubliceerd: 25-02-2020 17:58

Stern Groep N.V., beursgenoteerde Nederlands dealerholding maakt bekend zijn netwerk van autoschadeherstelbedrijven uit te breiden met de overname van Persoon Schadeherstel en Carrosserie B.V. te Bemmel.

Het bedrijf herstelt schade aan personenauto’s en bedrijfswagens. De nadruk ligt op het herstel van vrachtwagens en carrosseriewerkzaamheden. Het bedrijf produceert in eigen beheer open- en gesloten laadbakken, waaronder koel-vrieslaadbakken. Ook maatwerk zoals het aanpassen en opbouwen van trailers of laadbakken voorzien van kranen en/of laadliften behoort tot de mogelijkheden.

Op 21 februari jl. is overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten vanaf 1 januari 2020. SternPoint, de eigen schadeherstelketen van Stern werkt al langer nauw samen met Persoon Schadeherstel en Carrosserie, dat in 2012 werd opgericht door Marc Persoon. Het bedrijf heeft 15 medewerkers die allen in dienst komen bij Stern. Marc Persoon zal eindverantwoordelijke blijven van de vestiging.

Voor Stern betekent de overname een mooie aanvulling op de huidige activiteiten. SternPoint telt na de overname 15 vestigingen. In de vestiging van SternPoint in Nijkerk worden naast personenauto’s ook schades aan vrachtwagens gerepareerd, carrosseriewerkzaamheden verricht en in eigen beheer belettering geproduceerd en aangebracht. Met de overname wordt de capaciteit meer dan verdubbeld.

Klik hier voor de pdf van het volledige persbericht d.d. 25-02-2020.