Gepubliceerd: 12-03-2021 16:09

Stern Groep N.V., beursgenoteerd Nederlands mobiliteitsconcern in automotive retail en services, maakt bekend dat vanaf heden het Jaarrapport 2020 in digitale vorm beschikbaar is op www.sterngroep.nl. Het Jaarrapport 2020 zal met het oog op duurzaamheid niet in gedrukte vorm verschijnen.

Vanmiddag is op www.sterngroep.nl het Jaarrapport 2020 van Stern gepubliceerd in de Nederlandse taal. Naast een interactieve versie is ook een pdf-versie beschikbaar die kan worden gedownload. Een Engelse vertaling van het Jaarrapport 2020 zal begin april beschikbaar zijn.

Showrooms open voor meer bezoekers

Vanaf 16 maart mogen we meer bezoekers tegelijkertijd ontvangen in onze showrooms. Het uitgangspunt is één bezoeker per 25m2 en een afspraak die minimaal 4 uur van tevoren is gemaakt. De meeste Stern-vestigingen zijn ruim opgezet en hebben meerdere etages, waardoor het meestal geen probleem is om een geschikte tijd te vinden. Tijdens een showroomafspraak is het mogelijk om een auto te bezichtigen, vragen te stellen aan een verkoopadviseur of om een proefrit te maken. Uiteraard blijft het mogelijk om een proefrit aan huis of op een andere locatie te maken. 

Een afspraak bij een vestiging maak je eenvoudig online: https://www.stern.nl/contact/showroomafspraak.
Alle informatie over de wijze waarop wij met het coronavirus omgaan vind je hier: https://www.stern.nl/covid-19.

 

Klik hier voor het volledige persbericht d.d. 12-03-2021.