De paasactie is voorbij en komt in 2023 weer terug!

Onze showrooms zijn tweede paasdag wél geopend 

Wil je een auto komen bewonderen, een proefrit maken, heb je vragen of wil je graag advies van één van onze verkoopadviseurs? Ook op tweede paasdag ben je in onze vestigingen van harte welkom! Bekijk onze Best Deals of bekijk onze extra scherp geprijsde voorraad, gebruik de handige filteropties en vind jouw droomauto. Graag tot dan!

Veelgestelde vragen

Welke Stern-vestigingen zijn tweede paasdag geopend?

Al onze vestigingen zijn geopend, behalve onze Volvo-vestigingen in Katwijk en Weesp.

Moet ik een afspraak maken voordat ik naar de showroom kom?

Nee, hoor. Je bent van harte welkom om spontaan langs te komen. Wil je een proefrit maken? Dan is het wel raadzaam van te voren een afspraak te maken, om er zeker van te zijn dat de auto voor je klaarstaat.

Kan ik een proefrit maken tijdens mijn showroombezoek?

Weet je zeker dat je een proefrit wilt maken? Plan hem alvast in! Zo weet je zeker dat de auto voor je klaarstaat wanneer je bij de vestiging arriveert. Het maken van een proefrit afspraak kan op alle pagina’s van onze voorraadmodellen.

Waar kan ik de vestigingen van Stern vinden?

Het overzicht van onze vestigingen vind je hier. Daarnaast staat er bij ieder voorraadmodel aangegeven bij welke Stern-vestiging de auto staat en kun je direct contact opnemen voor een afspraak.

Ik wil mijn huidige auto inruilen, kan dat bij Stern?

Jazeker! Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is onderaan de pagina van ieder voorraadmodel terug te vinden. De definitieve waarde van je auto wordt dan vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.