Het Paasfeest komt 2022 weer terug

Het is voorjaar, de zon gaat schijnen en we krijgen weer zin om er op uit trekken. En wat is leuker dan dit te doen in een gloednieuwe of tweedehands auto van Stern? Kom langs op tweede paasdag en profiteer tijdelijk van extra scherp geprijsde voorraadmodellen!

Vind de auto die bij je past en plan eenvoudig een showroomafspraak of proefrit bij de vestiging.

Showroomafspraak tijdens Pasen bij Stern

Het is weer mogelijk om onze showroom te bezoeken! Vanwege de corona maatregelen van de overheid is het wel verplicht om een afspraak te maken. Dit kun je gemakkelijk online doen. Je bent van harte welkom.

Geopend op tweede paasdag
Extreem scherp geprijsde voorraadmodellen
Binnen 1 week wegrijden in jouw nieuwe auto

Ruim 5.500 auto's op voorraad

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dan ben je bij Stern aan het juiste adres. Wij hebben een ongekend grote voorraad met nieuwe en tweedehands auto's voor je klaar staan waar je direct in kunt wegrijden. We hebben verschillende merken, modellen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden in ons assortiment. Zo zit er gegarandeerd een scherp geprijsd exemplaar voor je tussen. Bekijk direct onze voorraad, gebruik de handige filteropties om je zoekopdracht te verfijnen en vind jouw nieuwe droomauto!

Tweede paasdag geopend

Wil je een auto komen bewonderen, een proefrit maken, heb je vragen of wil je graag advies van één van onze verkoopadviseurs? Maak een afspraak en kom langs! Ook op tweede paasdag zijn wij geopend. We staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe auto. 

Veelgestelde vragen

Welke Stern-vestigingen zijn tweede Paasdag geopend?

Al onze vestigingen zijn geopend, behalve onze Volvo-vestigingen in Katwijk en Weesp.

Moet ik een afspraak maken voordat ik naar de showroom kom?

Ja, graag! Het is momenteel verplicht om minimaal vier uur van tevoren een afspraak te maken bij de vestiging die je wilt bezoeken. Dit kan eenvoudig via: https://www.stern.nl/contact/showroomafspraak

Kan ik een proefrit maken tijdens mijn showroombezoek?

Weet je zeker dat je een proefrit wilt maken? Plan hem alvast in! Zo weet je zeker dat de auto voor je klaarstaat wanneer je bij de vestiging arriveert. Het maken van een proefrit afspraak kan op alle pagina’s van onze voorraadmodellen.

Waar kan ik de vestigingen van Stern vinden?

Het overzicht van onze vestigingen vind je hier. Daarnaast staat er bij ieder voorraadmodel aangegeven bij welke Stern-vestiging de auto staat en kun je direct contact opnemen voor een afspraak.

Ik wil mijn huidige auto inruilen, kan dat bij Stern?

Jazeker! Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is onderaan de pagina van ieder voorraadmodel terug te vinden. De definitieve waarde van je auto wordt dan vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.