Kies voor een elektrische Peugeot of een Plug-in Hybride

Stap in de wereld van geëlektrificeerde auto’s en ontdek de hybride én volledig elektrische personenauto’s en bedrijfswagens van Peugeot. Naast een bijzonder soepele rijervaring draag je met elektrisch rijden bij aan een beter milieu, doordat je tijdens het rijden geen CO2 uitstoot én bespaar je op brandstof- en onderhoudskosten. 

Bekijk hieronder de modellen die met een geëlektrificeerde aandrijflijn leverbaar zijn en vraag een proefrit aan om te ontdekken of elektrisch rijden iets voor jou is. In onze vestigingen vertellen we je graag meer over elektrisch rijden en de voordelen hiervan!

Elektrische modellen van Peugeot

Plug-in Hybride modellen van Peugeot

Wat is het verschil tussen een elektrische en Plug-in Hybride Peugeot

Om te beginnen de grootste overeenkomst: een vol-elektrische Peugeot en een Plug-in Hybride laad je beide op met een stekker. Echter rijd je met een vol-elektrische Peugeot enkel op stroom, heeft hij een grote actieradius en bezit de auto géén verbrandingsmotor.

Een Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en deze werken naadloos samen. De actieradius van de elektromotor is beperkt (tot 60km), waardoor je wel moeiteloos woon-werkverkeer elektrisch kunt afleggen, maar bij langere afstanden zal de verbrandingsmotor het overnemen. Daarom dien je met een Plug-in Hybride Peugeot nog steeds te tanken bij een ‘ouderwets’ tankstation. 

Wil je meer informatie over elektrisch rijden of de modellen van Peugeot? Vraag een proefrit aan in een model naar keuze of kom langs in een van onze vestigingen.

Een elektrische Peugeot leasen bij Stern

Wil je zakelijk leasen of overweeg je private lease? Een elektrische of hybride Peugeot leasen is een goede oplossing voor milieuvriendelijke mobiliteit. Wil je meer informatie over het leasen van een elektrische auto? Bekijk dan onze informatiepagina over elektrisch leasen en vind direct de auto die bij je past in onze voorraad. Bij vragen of persoonlijk advies over elektrisch leasen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Zorgeloos elektrisch laden?

Onze partner Eneco eMobility helpt je op weg

Je hebt de elektrische of Plug-in Hybride auto van je dromen gevonden. Nu nog een laadpunt. We vinden het belangrijk dat je goed wordt geholpen bij het vinden van een passende laadoplossing. Onze partner Eneco eMobility kan je hierbij helpen. Koop je een elektrische of Plug-in Hybride auto bij Stern dan brengen wij je graag met hen in contact voor een vrijblijvend advies.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Peugeot en elektrisch rijden