Maak kennis met de nieuwe Peugeot 408

De Peugeot 408 is met zijn nieuwe fastback silhouet en katachtige looks een unieke verschijning. De 408 is gevuld met elementen die je zullen verrassen. De hoge zitpositie, gemakkelijke in- en uitstap, de ruime binnenruimte en een volledig pakket aan rijhulpsystemen maken iedere rit zo comfortabel en veilig mogelijk. 

De 408 komt als Plug-in Hybride of als benzinevariant, maar voorlopig laten beiden nog even op zich wachten. Wil je als een van de eersten een proefrit maken in het nieuwste model van Peugeot? Laat dan je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, sneak previews en prijzen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Geschatte laadtijden voor de Peugeot 408

Openbare laadpaal 22 kW

circa 2 uur en 30 minuten


Slimme wallbox 11 kW

circa 4 uur


Regulier stopcontact

circa 7 uur en 15 minuten


Het design en formaat van de Peugeot 408

De Peugeot 408 heeft een dynamisch silhouet in de stijl van een fastback. Door zijn grote bodemvrijheid en lage daklijn, gekoppeld aan vloeiende aerodynamische lijnen heeft de 408 een echt sportief design.

Door de lengte van 4.69 meter en een ruime wielbasis van bijna 2.79 meter heeft de nieuwe Peugeot 408 veel zitruimte op de tweede zitrij en een kofferbak met een volume van 536 liter. Dit kan verhoogd worden naar 1.611 liter als de achterbank wordt neergeklapt.

Als een van de eersten proefrijden in de Peugeot 408

De Peugeot 408 is een dynamische auto die door middel van zijn unieke rijeigenschappen en i-Cockpit een fantastische rijbeleving geeft. Het is een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit! Heb jij zelf nog een auto voor de deur staan? Bereken met onze online taxatie module alvast een indicatieve waarde van jouw auto!

Innovatieve rijhulpsystemen van de Peugeot 408

De 408 beschikt over de Peugeot i-Cockpit van de nieuwste generatie, met een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, een 10 inch HD-touchscreen en een 3D-instrumentenpaneel met een 10 inch digitaal scherm. De auto heeft zes camera's en maar liefst negen radars die samen ervoor zorgen dat de 30 rijhulpsystemen je volledig in rust en veiligheid houden. 

Stern is jouw Peugeot-dealer

Bij Stern ben je aan het juiste adres voor alles wat met Peugeot te maken heeft. Van het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Peugeot tot onderhoud, reparatie en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Peugeot 408

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Peugeot of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Peugeot 408

Wanneer is de Peugeot 408 beschikbaar?

De Peugeot 408 staat halverwege 2023 in onze showroom. Op de hoogte blijven rondom alle ontwikkeling van de 408? Laat dan hier je gegevens achter.

Waar kan ik meer informatie over de Peugeot 408 vinden?

Op de modelpagina staat alle informatie rondom de 408 of kom langs bij een van onze vestigingen.

Wat kost de Peugeot 408?

De prijzen van de 408 zijn nog niet bekend. Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte wanneer de prijzen bekend zijn.

Kan ik de Peugeot 408 zakelijk leasen bij Stern?

Dat kan zeker! Wanneer de Peugeot 408 beschikbaar is kan je deze zakelijk of privé leasen, kopen of financieren. Vind hier meer informatie over zakelijk leasen bij Stern.

Kan ik de Peugeot 408 privé leasen bij Stern?

Dat kan zeker! Wanneer de Peugeot 408 beschikbaar is kan je deze zakelijk of privé leasen, kopen of financieren. Vind hier meer informatie over private lease bij Stern.

Kan ik een proefrit maken in de Peugeot 408?

Op dit moment is de 408 nog niet in de showroom. Schrijf je in en wij zorgen dat je straks als één van de eersten kunt proefrijden.

Snel naar...