Rijd een gloednieuwe Peugeot 2008 SUV met private lease

De Peugeot 2008 SUV is een compacte SUV met een krachtig en gestroomlijnd uiterlijk. Hij is uitgerust met tal van rijhulpsystemen en hij is leverbaar met een benzine-, diesel- of elektromotor. Kies voor private lease en geniet van de Peugeot 2008 SUV al vanaf € 469 per maand!

Ruil jouw huidige auto in en krijg de waarde direct op jouw rekening gestort. Gebruik onze handige online taxatietool en krijg binnen één minuut een indicatieve waarde toegestuurd. De definitieve waarde zal tijdens een taxatie in een van onze vestigingen worden bepaald.

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen en bereken direct jouw private leasetarief voor de Peugeot 2008 SUV. Vraag direct een offerte aan of plan eerst een proefrit bij een vestiging naar keuze. Benieuwd naar onze voorraad? Deze vind je hier.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Peugeot 2008 SUV

DE PEUGEOT 2008 SUV IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Bij het samenstellen van jouw Peugeot 2008 SUV kun je kiezen uit talloze rijhulp- en veiligheidssystemen. Daarbij kun je denken aan actieve dodehoekbewaking, automatische noodrem, verkeersbordherkenning, parkeerhulp en een systeem dat ervoor zorgt dat je in de juiste rijstrook blijft. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden en de werking in een van onze vestigingen en laten je er graag kennis mee maken tijdens een proefrit.

Private Lease de Peugeot 2008 SUV

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 2008 SUV zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 2008 SUV nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 2008 SUV private leasen

Wat kost de Peugeot 2008 SUV per maand met private lease?

Bij Stern rijd je al een gloednieuwe Peugeot 2008 SUV voor een vast bedrag vanaf € 469 per maand. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Peugeot 2008 SUV?

Op de modelpagina van de Peugeot 2008 SUV vind je meer informatie over en foto’s de auto en kun je de brochure downloaden. Je kunt eenvoudig een vraag stellen via het contactformulier of een proefrit aanvragen. Daarnaast staan we altijd voor je klaar in een van onze Peugeot-vestigingen.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Stern?

Meer informatie over het private leasen bij Stern vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Peugeot-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Peugeot 2008 SUV?

Bij het leasetarief van de Peugeot 2008 SUV zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Stern verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!