Onderhoud of reparatie nodig? Peugeot-dealer Stern staat voor je klaar

Moet er iets gerepareerd worden, heeft je Peugeot regulier onderhoud nodig of verloopt de APK? Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat je Peugeot in topconditie blijft. Als erkend Peugeot-dealer werken wij met originele merk-onderdelen en kennen wij jouw Peugeot van binnen en van buiten. 

Maak eenvoudig online je werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Peugeot onderhoud, acties, onderdelen, APK en meer…

Het juiste onderhoud voor jouw Peugeot

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Peugeot. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine en grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en het vervangen van de accu. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook officiële merk-onderdelen en accessoires.

Plan jouw werkplaatsafspraak eenvoudig online in onze werkplaatsplanner.

Kleine beurt of grote beurt? Kom naar Peugeot-dealer Stern

Wij helpen je graag wanneer jouw Peugeot toe is aan een kleine of grote beurt. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw Peugeot wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en, afhankelijk van de beurt, vindt reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties geconstateerd? Dan voert onze Peugeot-monteur deze vakkundig uit, na jouw toestemming.

Reparatie en onderdelen vervangen

Om de waarde van je Peugeot zo goed mogelijk te behouden en om veilig te rijden is het tijdig vervangen of laten repareren van onderdelen belangrijk. Bij Stern hebben wij gecertificeerde monteurs, specialistische apparatuur en originele merk-onderdelen om jouw Peugeot in topconditie te houden.

Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over onderhoud bij Peugeot-dealer Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Peugeot bij Stern?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Peugeot?

Dit kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom zou ik voor een officiële Peugeot-dealer als Stern moeten kiezen?

Niets moet, maar het is wel verstandig, omdat je door onderhoud en reparaties door een erkende merk-dealer uit te laten voeren je je fabrieksgarantie behoudt. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Stern te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Heeft Peugeot acties voor onderhoud?

Alle lopende acties voor service en onderhoud vind je hier.

Ik heb schade gereden aan mijn Peugeot. Kan ik bij Stern terecht?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door Peugeot zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Stern zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.