Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Peugeot-dealer van Emmen en omstreken

Een Peugeot koop of onderhoud je natuurlijk bij Stern. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Nijbracht 90. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Peugeot en je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag. Kom langs voor een proefrit of maak een afspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze Peugeot-vestiging in Emmen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Peugeot-dealer Stern in Emmen

Kom werken bij Stern – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Stern altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Peugeot op voorraad in Emmen

Op zoek naar een nieuwe Peugeot personenwagen? Een Peugeot bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Stern in Emmen hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Peugeot onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Peugeot laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Peugeot vestiging in Emmen

Wat zijn de openingstijden van Peugeot-dealer Stern in Emmen?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Peugeot-dealer Stern in Emmen is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij Peugeot-dealer Stern in Emmen?

Voor service aan je Peugeot personen- en bedrijfswagens ben je welkom bij Peugeot-dealer Stern Emmen.