Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Stern is de Peugeot-dealer van Meppel en omstreken

Aan de Leonard Springerlaan 33 vind je onze Peugeot-vestiging in Meppel. Hier staat een uitgebreide voorraad met nieuwe en tweedehands Peugeot personenauto’s en bedrijfswagens voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit of kom langs voor advies van één van onze verkoopadviseurs. Ook voor onderhoud of reparatie aan jouw Peugeot kun je bij ons terecht – maak direct een werkplaatsafspraak via onze online planner. Graag tot snel!

Bij onze Peugeot-vestiging in Meppel hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Peugeot-dealer Stern in Meppel

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Peugeot op voorraad in Meppel

Op zoek naar een nieuwe Peugeot personenwagen? Een Peugeot bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Stern in Meppel hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Peugeot onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Peugeot laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over Peugeot-dealer Stern in Meppel

Wat zijn de openingstijden van Peugeot-dealer Stern in Meppel

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Peugeot-dealer Stern in Meppel geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Peugeot-dealer Stern in Meppel gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Peugeot-dealer Stern in Meppel?

Voor service aan je Peugeot personen- en bedrijfswagen ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Meppel.