Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Stern is jouw Peugeot-dealer van Steenwijk en omgeving

Opzoek naar een nieuwe of tweedehands Peugeot personenauto of bedrijfswagen? In Steenwijk helpen onze adviseurs je graag bij het vinden van de wagen die bij je past. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in een model naar keuze of kom spontaan langs. 

Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud aan jouw Peugeot. Onze monteurs zijn merk-gecertificeerd en werken met originele merk-onderdelen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact met ons op. Graag tot snel!

Bij onze Peugeot-vestiging in Steenwijk hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Peugeot op voorraad in Steenwijk

Ben je op zoek naar een nieuwe Peugeot? Of een occasion? Als Peugeot-dealer in Steenwijk hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Peugeot onderhoud en service

Is je Peugeot toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Peugeot vestiging in Steenwijk. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.