Lease zakelijk een Peugeot voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos rijden en geen omkijken naar je auto of wagenpark? Kies voor het zakelijk leasen van een personenauto of bedrijfswagen van Peugeot bij Stern. Je betaalt een vast bedrag per maand dat gebaseerd is op Full Operational Lease en krijgt van ons een complete service. Voor ieder leasebudget is er een Peugeot beschikbaar. Voor welk model ga jij?

Een nieuwe Peugeot zakelijk leasen? Bekijk onze voorraad

Kies voor een Peugeot uit onze ruime voorraad en start direct met zakelijk leasen. De Peugeot modellen uit onze voorraad zijn rijk uitgerust en zijn scherper geprijsd dan een nieuw te configureren Peugeot. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn onze Peugeot modellen uit voorraad direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Welke Peugeot ga jij leasen?

Welke kosten zijn er bij zakelijke lease inbegrepen?

Kies je voor het zakelijk leasen van een Peugeot bij Stern, dan kies je voor een uitgebreide service. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:    

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk-verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties.

Peugeot zakelijke lease bij Stern

Bij Stern hebben we altijd een zakelijke lease oplossing die bij jouw situatie en organisatie past. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Stel je vraag via het contactformulier, ontdek onze modellen uit voorraad of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen voor vrijblijvend advies voor het zakelijk leasen van een personen- of bedrijfswagen van Peugeot.

Meer informatie over zakelijke lease

Veelgestelde vragen over Peugeot zakelijke lease

Welke modellen van Peugeot kan ik zakelijk leasen?

Peugeot heeft een uitgebreid aanbod modellen met zowel personen- als bedrijfswagens. Deze zijn allemaal geschikt om zakelijk te leasen. We helpen je graag bij het vinden van een geschikt model uit voorraad of bij het samenstellen van een nieuwe wagen en voorzien je van het nodige advies.

Kan ik een Peugeot uit voorraad zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste personenwagens en bedrijfswagens die je met zakelijk lease direct kunt rijden voor een scherp maandbedrag. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen.

Kan ik een Peugeot bedrijfswagen zakelijk leasen?

Uiteraard. Bekijk hier onze verschillende Peugeot bedrijfswagens of vind direct jouw nieuwe Peugeot in onze voorraad.

Waar kan ik de Peugeot-vestigingen van Stern vinden?

Een overzicht van onze Peugeot-vestigingen vind je hier. Graag tot snel!