Met Pinksteren 2022 ben je weer van harte welkom bij Stern

Tweede pinksterdag zijn bijna al onze showrooms geopend. Tijdens deze speciale opening op 6 juni 2022 profiteer je van de beste acties en scherpste prijzen! Online maak je gemakkelijk een afspraak. Zo weet je zeker dat wij alle tijd voor je hebben en kunnen wij je voorzien van het juiste advies of kunnen we je huidige auto taxeren. Uiteraard ben je ook van harte welkom zonder afspraak! Bijna al onze showrooms zijn geopend van 11.00 - 16.00 uur. Zien wij je dan?

Snel naar…

Voorraad nieuw

Voorraad occasions


Ben je op zoek naar een occasion? Bij Stern vind je de auto van je dromen! Bekijk onze grote voorraad occasions en maak een afspraak voor een proefrit.

showroomafspraak

Voorraad nieuw


Toe aan een nieuwe auto? Stern is officieel dealer van 18 automerken. Zo heb je altijd een uitgebreide keuze in scherp geprijsde voorraadmodellen.

Voorraad occasion

Maak een afspraak


Online maak je gemakkelijk een showroomafspraak voor tweede pinksterdag. Je bent van harte welkom!

Maak een showroomafspraak voor tweede pinksterdag

Hoe kunnen we je helpen?
Laat ons je vragen, wensen of opmerkingen weten.

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Bekijk onze grote voorraad

Wij hebben altijd een groot aantal nieuwe en tweedehands auto's op voorraad. Nieuwe en jong gebruikte auto's tegen de scherpste prijzen. Wist je dat je altijd vrijblijvend een proefrit kunt maken bij Stern? Zoek en vind jouw droomauto in onze voorraad en maak snel een afspraak voor een proefrit.

Tot tweede pinksterdag!