Ook jouw RAM-dealer. Welkom bij Stern.

De RAM is in één woord grensverleggend! Met zijn imposante exterieur en fascinerende prestaties is de RAM klaar voor elk avontuur. Het model is leverbaar in verschillende uitvoeringen en is geschikt voor talloze doeleinden. Heb je ruimte nodig voor een grote klus, ga je er graag op uit of heb je om een andere redenen veel kracht en laadruimte nodig? Dan is de RAM de ideale auto voor jou!

Op korte termijn zijn wij dé officiële RAM-dealer van Nederland. Wil jij alvast meer informatie? Laat dan je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer de RAM bij ons in de showroom staat.

Drie RAM modellen bij Stern

Gemaakt voor superieure prestaties

De prijswinnende RAM is niet alleen geroemd door zijn indrukwekkende uiterlijk, maar ook door de ongekende presentaties die de auto levert. Het vermogen tot 395 PK en een maximumtrekgewicht van 3.500 kg zegt al genoeg: niets is te gek! Ook op het gebied van veiligheid is de techniek van RAM vooraanstaand. Er zijn 100+ mogelijke opties om jouw RAM zo veilig als mogelijk te maken. Kies bijvoorbeeld voor Adaptive Cruise Control, waarbij de auto zelf remt indien nodig. Toch een ongelukje? Geen zorgen! De RAM is uitgerust met de meest geavanceerde Airbag technologie, waardoor de ernst van de botsing wordt beperkt. Dit samen met het feit dat het frame van de auto uit 98% hoogwaardig staal bestaat, maakt dat jij en jouw inzettende uitermate veilig vervoerd kunnen worden.

Kies de RAM die bij jou past

De RAM is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Ga jij voor een multifunctionele laadruimte? Kies dan voor de RAM Bighorn. Wil jij deze uitvoering uitbreiden met een luxe interieur en gemakkelijke en veilige rijsystemen? Vraag onze verkopers dan naar de RAM Limited.

Benieuwd naar alle modellen van de RAM? Laat je gegevens achter en we laten het je weten zodra de RAM in onze showroom staat.

Houd mij op de hoogte over RAM

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe RAM of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?