De nieuwe Mégane E-Tech electric

De prijzen zijn bekend, dus de nieuwe Mégane E-Tech electric is vanaf nu te bestellen. Leverbaar vanaf € 36.390 of private lease de Mégane vanaf € 479 per maand.

Deze nieuwkomer in het EV-segment combineert de levendigheid van een compacte sedan en de prestaties van een sportwagen: 220 pk, een vooruitstrevende actieradius, de laatste innovatieve technologieën en een grenzeloos design. Dat is de nieuwe Mégane! 

Actie: Renault Subsidieverdubbelaar

Voor elektrische voertuigen is in 2022 weer een groot subsidiebedrag beschikbaar gesteld vanuit de overheid voor particulieren. De subsidie vraag je aan nadat je koop- of leaseovereenkomst hebt afgesloten. Op alle nieuwe elektrische modellen van Renault kun je € 3.350 subsidie aanvragen, op alle tweedehands elektrische modellen is dat € 2.000. Zo stap je wel heel voordelig over op een 100% elektrische Renault. Zo stap je wel heel voordelig over op elektrisch.

Altijd de beste deal voor jou bij Renault-dealer Stern

Alleen bij Stern profiteer je van de hoogste kortingen én de beste acties op veel nieuwe Renault-modellen. Met de Renault Best Deals bij Stern vind je de deal die bij je past en ruil je je auto éxtra voordelig in. Ontdek hieronder jouw voordeel!

Maak een werkplaatsafspraak

Voor onderhoud aan je Renault ga je naar natuurlijk naar Stern, jouw erkende Renault-dealer. Wij helpen je graag bij het onderhouden en repareren van je Renault. Of je nu toe bent aan de APK, je nieuwe banden nodig hebt of je auto een grote onderhoudsbeurt nodig heeft. Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw Renault vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Renault zijn waarde behoudt.

Alle Renault modellen

Stern - jouw Renault-specialist

Stern is jouw Renault-dealer. Onze vakmensen helpen je graag bij het invullen van jouw mobiliteit. Dit doen we zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Of je nu een nieuwe personenauto of bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren. Je op zoek bent naar een goed onderhouden occasion of je huidige auto wilt inruilen. Wij staan voor je klaar. Benieuwd naar ons ruime aanbod Renault modellen? Bekijk deze online of kom langs op één van onze vestigingen om het auto-aanbod te bekijken. 

Vestigingen van Renault-dealer Stern

Stern is de officiële Renault-dealer voor Zuid-Nederland. Wij hebben vestigingen in Eindhoven, 's Hertogenbosch, Oss, Tilburg, Valkenswaard en Veghel. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Renault personenwagens en Renault bedrijfswagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Renault-dealer Stern

Zijn jullie officieel Renault-dealer?

Jazeker. Wij zijn officieel Renault-dealer en hebben vestigingen in het zuiden van Nederland. Wij staan graag voor je klaar!

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands Renault modellen kopen?

Ja, je kunt bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands Renault modellen. Wij hebben altijd een grote voorraad beschikbaar waar je snel in weg kunt rijden.

Hebben jullie ook Renault modellen op voorraad?

Jazeker, wij hebben een heel grote voorraad Renault modellen met zowel nieuwe als tweedehands auto's. Bekijk het aanbod en vind de Renault die bij je past!

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn Renault?

Online kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken voor het onderhoud aan je Renault. Uiteraard kun je ons ook bellen voor een afspraak. Dit kan op 088 - 292 8989.

Kan ik ook bij jullie terecht voor Renault private lease?

Jazeker. Wij hebben een groot en divers aanbod scherp geprijsde Renault private lease modellen. Zo kun jij zorgeloos op weg. Bekijk hier het aanbod.